Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefér ez egy hetero életbe?
Legalább ti nem a melegeket akarjátok kiverni, meg összeverni, ez is már valami.
Mondok amúgy valamit: Ha őszintén megnéznénk, kiket érdekel ámblokk ez a faroktéma és farokműveletek leginkább, akkor a heteró férfiak igen csak elől járnának, nők, passzívok meg valahol leghátul, az a nagy helyzet. Majd ha megveszel a haverod testéért, netán úgy beleszerettél, hogy nem látsz a rózsaszín ködtől, akkor visszatérünk erre a kérdésre.
Hát nem tudom, én elég heterónak tartom magam, és még a saját farkam is csak max olyan szinten érdekel, hogy mit csinál vele egy nőnemű egyén. Nem szoktam nézegetni, fogdosni, méricskélni, beszélni róla (hozzá??) stb.
Akit a farok izgat, az minimum bi, de inkább bu. Egy heterót a női test izgat, és minden, ami nőkkel kapcsolatos, nem a saját vagy valaki más farka. Szerintem.
Nem hetero aki ilyenben részt vesz, viszont azt tapasztaltam én is hogy sokaknál megvan ez a kíváncsiság.
Hetero életbe nem fér bele, de nem kell senkinek tudni róla hogy ez is izgat. Csak kettőtökre tartozik és ha el tudsz számolni a lelkiismereteddel, miért ne csinálhatnád?! Nem ártasz vele senkinek.
Az biztos, hogy kevés ember tolerálja a témát és ha netán egy haverodnál bepróbálkozol aki nem vevő rá, nem lesz kellemes az érzés! A barátság tuti rámegy és még az is lehet hogy elmondja valakinek ami megint csak rossz lesz neked. A vágyat visszafogni nem kellemes, a Te döntésed mit vállalsz be.
Elfogadást, megértést ne várj a témában senkitől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!