Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan hetero szeretői viszony, hogy csak kölcsönös orál a határ ami belefér?
Hallottatok már ilyenről bárhol a környezetetekben?
Nem tudom, hogy erre van-e valami kifejezés, de engem érdekel már egy ideje. Akiknél a viszony csak erre irányul, mert csak ebben van igazán hiányuk, akár férfi, akár nő esetében.
(Olyan válaszokat most nem kérek, hogy miért viszonyt keresek, stb. Én dolgom...)
Nekem volt hasonló kapcsolatom (bár nem szeretői, csak sima szexkapcsolat). Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor mentünk tovább az orálnál másfél év alatt.
F
Nekem is tetszene valami ilyesmi, de azt hiszem azért nem elégednék meg mindig ennyivel! De bejönne egy olyan lány, nő, akinek sűrűn lenne igénye az orális kényeztetésre :-)
40+ Ffi
Vagy azért, mert van olyan is, hogy egy pasi imád n_yalni!? :-D Nem csak dugásból állhat a szex! De ezt gyerekek még úgysem érthetik! :-D
Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!