Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan hetero szeretői viszony, hogy csak kölcsönös orál a határ ami belefér?
Hallottatok már ilyenről bárhol a környezetetekben?
Nem tudom, hogy erre van-e valami kifejezés, de engem érdekel már egy ideje. Akiknél a viszony csak erre irányul, mert csak ebben van igazán hiányuk, akár férfi, akár nő esetében.
(Olyan válaszokat most nem kérek, hogy miért viszonyt keresek, stb. Én dolgom...)
Létezhet de sokáig nem szerintem....
Nekem nem elég ha leszopnak, én szeretek dugni. ;)
Nekem kicsit abszurdnak tűnik a gondolat.
Szeretői viszonyhoz kell egy bizonyos érettség, ahol az érzelmeket és a testi vonzódást el tudják a felek választani, és ehhez az kell, hogy legyen egy nagyobb tapasztalat szex terén.
Akinél már van egy ilyen tapasztalat, az nem fogja beérni pettinggel és húzással, akármilyen fontos is, de ez csak előjáték.
Ha pedig nincs ilyen tapasztalat, szűz emberekről beszélünk, azok pedig nem tudják mi ez a szeretői viszony, ők csak trendinek találják, hogy hamarabb legyen szeretőd mint szerelmed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!