Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők! Bejön szexuálisan Krúbi?
Pálvin Barbi egyáltalán nem olyan jó csaj és még az előtt tette mielőtt híres lett. Nem nagy mutatvány, viszont Krúbi másról se tud szövegelni, ez a nagy achievementje. Ezzel az erővel én is smároltam egy régi playmatel, aki az osztálytársnőm volt. Baromira nem vagyok rá büszke, mert amúgy egyáltalán nem jó csaj.
Krúbi átlagosan néz ki. Nem lehet rá mondani, hogy borzalmas mint ahogy itt sokan teszik, de azért nem egy nagy szám. Ilyen fiúkás típus, nem annyira férfias, de nincsenek olyan előnytelen vonásai sem. A munkássága meg szerintem nem jön ide, de azért számomra vérlázító, hogy azt sugallod, hogy le tett valamit az asztalra. Bárki bármit székelne ki politikai témában azt zabálnák a jelenlegi helyzetben. Ezen felül ami írva is volt már, hogy egyszerűen nincs hangereje, levegője a műfajhoz. Persze ez sok másra is igaz nálunk. Az előadásmódja is esetlen. Attól, hogy lett egy-két egész jól megírt strófája már nem lesz egy 100 évente születendő talentum. Eleve a műfajon belül is réteg közönsége van hiába mondasz bármit. Ezt a nem olyan nagy eredményt pedig igenis szerencsével és a már említett helyzet meglovagolásával érte el. Nem azt mondom, hogy egy talicska bélsár úgy ahogy van, de nem kéne túlmagasztalni.
Lil G meg pláne miért olyan jó csaj? Azért, mert van melle, amit felpolcol? Légy szíves nézd már meg, hogy hogy is néz ki valójában! Ő is egy átlagos lány és annak is inkább az alsóbb hányadába tartozik.
Az, hogy ki a szép, vagy csúnya, vonzó, vagy sem az szubjektív egy bizonyos szintig. Azért alapvető emberi arányok igenis vannak, illetve különböző szociálék normája szerint is lehet ezeket vizsgálni. Szóval azért ez kicsit komplikált, de ettől függetlenül azért mert te egy heteroszexuális férfinek vallod magad, azért nem leszel "szakértő". Nem te leszel aki megmondja, hogy mi merre, kinek mi kell, hogy tetsszen és ki a jó csaj. Mikor az emberek írnak nagy vonalakban, hogy jó csaj, vagy sem, akkor egy általános "közízlést" nyilatkoznak inkább. Én is ezt teszem megspékelve a saját szájízem szerint, viszont én nem biggyesztem elé a mellemet verve, hogy hetero férfi vagyok és szakértő.
Az autotuneos vokálja, hihetetlen bugyuta és legtöbbször koncepció nélküli szövegei és azért lánytól nem feltétlen szerencsés stílusa érthető, hogy sokakban inkább ellenszenvet vált ki mint vonzalmat.
Hát, nem.
Úgy látszik el vagyok kényeztetve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!