Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztettem a szűzességem és nagyon fájt. Azóta kétszer voltam együtt a párommal és mind a kétszer fájt. Mennyi idő mire kitágul a hüvelyem?
Pszichés probléma? Nem lehet, hogy rágörcsölsz?
Egyébként nincs ilyen, hogy "kitágulsz". Az érzéshez idővel hozzászoksz, de nem lesz tágabb a hüvelyed csak az izgalmi állapotban és az aktus ideje alatt.. :)
Akkor megérkeztünk..
Igen van ilyen.
Ha gondolod írd meg mitől félsz, milyen gátlásaid vannak a szexualitásoddal/testeddel/pároddal kapcsolatban. (ha kényelmetlennek érzed leírni akkor bátran írj privátot) Nagyon szívesen meghallgatlak és amennyiben tudok segítségedre leszek:)
Nekem 6-7. alkalom után nem fájt. Azt gondoltam, hogy örökké fájni fog, de ez nem igaz. Én is teljesen rástresszeltem ezekre, és azért nem ment.
Amikor jobban kívánod a szexet, akkor csináljátok. Kezdeményezz.
Ja, és nekem is fájt mikor felhelyeztem a tampont, de miután megszűnt szex közben, ez is elmúlt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!