Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol szoktatok óvszert venni? Milyen boltban/helyen? És ha olyan helyen, akkor nem ciki, hogy látják mások is, h mit versztek, és az mire fog kelleni?
én egyszer vettem egy nagyáruházban gumit, és a bácsi aki előreengedett a pénztárban mert látta h a kosaramban csak 2 dolog van, láttam, h elszörnyedve nézett amikor kipakoltam a szalagra amit vettem (gumi és egy szexi alsónadrág)
vélemények?
ti hol veszitek a gumit?
Drogériában, semmi gond nem szokott lenni.
Egy bizonyos agyi szint elérése után természetes, hogy mindenki szokott szarni, tehát nem ciki wc papírt venni. Azt is tudjuk, hogy a nők menstruálnak, tehát tampont és betétet sem ciki venni. Így aztán azt is tudhatjuk, hogy ha dugni akarunk, akkor bizony óvszert is vehetünk, és az sem lesz ciki.
Dm ,Rossman ,Tesco vagy gyógyszertár
Nézd pont nem azzal fognak foglalkozni hogy mit veszel
Wc-papirt is meg veszed ami a segged törléséhez kell
Illetve egy lány megveszi a tampont vagy betétet a havi gondjára
Ez az élet rendje
Óvszert veszel istenem legalább védekezel!
Drogériában, gyógyszertárban. De ha cikinek érzed rendelj netről egy nagyobb csomagot (akkor nincs szállítási díj):
A bácsi el volt szörnyedve?
Na ne viccelj! 😱😱😱 Mostmilesz?
Szerintem a bácsi attól volt elszörnyedve, hogy neki már egy évtizede nem áll a zászló.
Értelmes, önálló felnőtt ember ilyenből nem csinál problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!