Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, tudtok mesélni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, tudtok mesélni kicsit ciki szitukat, amikor felállt (pl orvosnál/ nyilvános helyen stb)? N 25

Figyelt kérdés

2018. aug. 31. 23:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
41%
Tudnák mesélni egész nap! Ugyanis mindig áll ha egy jó nőt meglátok vagy közeli kapcsolatba kerülök vele.
2018. aug. 31. 23:19
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Szitukat? Bármilyen szitut? Amikor lánynak a combját simogatom, akkor mindig feláll.
2018. aug. 31. 23:31
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvános helyen igen szokott. Ha megyek sexelni valahova akkor szokott látszani elég jól az alakja rövidnadrágon keresztül. Főleg hogy rövidnadrágokhoz nem viselek pluszba alsót. Mert hát nyár van. Ilyenkor hogy ne lássák az autó sorok és gyalogosok a dagadó kolbit fel helyezem a köldök irányába, és ahogy anno kolega tanácsolta: a bal zsebre dugott kezemmel tartom is.

27f

2018. aug. 31. 23:36
 4/16 StevenUp ***** válasza:
100%

Egyszer elmentem egy randira egy lánnyal és egy vékony anyagú nadrág volt rajtam és a lány eléggé a kedvemre való volt és hát beszélgetés közben pikánsabb tèmákra terelödött a szó és mikor felálltam volna én is az asztalnál hogy rendeljek még egy kör italt akkor a meredt farkam beleakadt az asztal peremèbe és megbillentette az üres sörösüveget is.

A lány elnevette magát mert pont szenmagaságába történt a dolog és annyit mondott hogy látja hogy nagyszerű napnak nézünk elébe

Aztán egész estig cukkokt meg direkt hajtogatott előttem én meg kinlódtam rendesen de legalább este szexelhetünk egy nagyot

2018. aug. 31. 23:44
 5/16 anonim ***** válasza:
90%
Ájszaka dolgoztam egy cégnél, volt egy kis idő és aludtam. Arra ébredtem hogy pisilnem kell és a farkam úgy áll mint a cövek. Ki akartam menni a wc-re és egy szekunder (fémkereső) kapun kell átmenni ahol meg is motoznak. Persze hogy két nő volt az éjszakás, már nagyon kellett így nem fordultam vissza. Átmentem a kapun, hát persze hogy jelzett és a kézi detektorral nekem is esett rögtön az egyik csaj. Közben le nem vette a szemét a farkamról. Én meg majd elsűllyedtem, olyan kiszolgáltatottnak éreztem magam. Ahogy tovább mentem hallottam hogy pusmognak, hogy láttad mekkora farka van?
2018. aug. 31. 23:46
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Cikit nem,mert sosem szégyelltem.Sőt 20on évesen az uszodában alap volt,hogy a vécében felállítottam a farkam,a tövére egy puha hajgumi,hogy benne maradjon a vér és akkor lehet vonulgatni fecskében a csajok előtt.
2018. aug. 31. 23:46
 7/16 anonim ***** válasza:
73%
Ha mereven 10 cm akkor megértem hogy kell a hajgumi meg a vonulgatás.
2018. aug. 31. 23:53
 8/16 anonim ***** válasza:
75%
Csak ha 9-es buszon utazok mert ott asztán vannak szép csajok romák,feketék,kínaiak,meg rendes csodaszép magyar csajok nekem mindíg merevedik de általában a hátizsákom az ölemben van így nem látszik
2018. szept. 1. 01:52
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem esik le nektek hogy a kérdést, nem nő írta ki, ugye?
2018. szept. 1. 07:54
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer vagy 3 napig nem nyúltam magamhoz. Addigra egy női biciklire is felállt volna már. Ültem a metrón, mindenhol lengén öltözött hölgyek. Aztán egy nagyon nőies, csinos negyvenessel szemezni kezdtünk. Bizseregni kezdett az egész testem és úgy állt a farkam, hogy nem tudtam, hogyan fogok 3 megálló múlva leszállni...
2018. szept. 1. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!