Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti emlékeztek erre?
Valaki be tudja másolni egy évekkel ezelőtti hozzászóló leírását, hogyan szokott nyalni?
Abba a leírásba akkoriban is beleborzongtam, annyira jó volt, gondoltam, át kéne élni még egyszer...
Ez valami nagyon szar leírás! Ez olyan nyomorékoknak való akik életükben nem fogták még csak a kezét sem egy nőnek sem!
Az igazi nőt meg kell b...szni! A volt csajaim, a kalandom és a mostani nőm is hüvelyi úton élvez el! Aki azt hiszi hogy ilyen leírásos nyalakodással kielégítő szexuális élete lesz bárkinek is az elmebeteg!
Hüvelyi úton nem tud mindenki elélvezni. És nem, nem azért, mert veled még nem találkoztak :D
Amúgy igen, a szopásról is jó lenne...
12, nőként mondom, hogy ez egy tökéletes leírás. Ha valaki ezt így megcsinálná velem, akkor neki szentelném az egész életem :)
Bálványoznám örökké :D
Támogatom az ötletet, hogy valaki leírhatná ugyanígy a tökéletes szopást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!