Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szopásnál is számít a lány kinézete, vagy olyankor mindegy?
"azért várja el 99%-ban, hogy orálisan kielégítsem viszonzás nélkül, mert túl ronda vagyok."
Vagy inkább azért, mert egy önző f@$z, akinek nem vagy fontos.
8-nál a tuti válasz.
De itt az enyém a kérdésedre: Olyan lányra aki nem tetszik nekem akkor se tudnék elélvezni ha folyamatosan torokra venné a fark...am. Szóval igen számít a kinézet. S szerintem te jól is szpsz azért ilyen a pasid (az önzőség mellett). Fogadjunk hogy nem köpöd ki a végén? Na ... ugye.
Az emberi szépség, a külső szubjektív dolog.
Ami valakinek nem tetszik, más lehet, hogy épp a szépséget látja benne.
Ne értékeld le magad ennyire.
Igaz, ebből a kevés leírásból csak azt szűrtem le, hogy a barátod bunkó. Szóval nem biztos, hogy pont a jó ember van éppen melletted. Egy normális kapcsolatban azért a felek támogatják egymást, és mindenkinek lehetnek hibái, amit építő jelleggel meg lehet beszélni. Viszont az ilyen dolgok amit leírtál, az elszomorító.
Biztos, hogy jól érzed magad mellette?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!