Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért tetszik nekem sokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tetszik nekem sokkal jobban az a női nemiszerv amelyiknek kilógnak a kisajkai?

Figyelt kérdés

Meg amelyik egy kicsit sötetétebb az nekem valamiért nagyon tetszik. Szerintem nagyon vonzó.

A legtöbb lány akinek ilyen van az miért nincs megelégedve vele? Olyan gyönyörű pedig:)

2018. szept. 18. 14:21
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
95%

A fölöttem író pedig az írástudására igénytelen.

"nem elékszem" Nem elégszem meg, esetleg.

2018. szept. 18. 16:12
 12/31 anonim ***** válasza:
0%

Elgépelni , tévedni sosem szoktál? Nagyokos!

Ha már másba nem tudsz belekötni akkor..

2018. szept. 18. 16:29
 13/31 anonim ***** válasza:
0%

Meg hát talán előttem író és nem fölöttem.

Ha már itt tartunk.

2018. szept. 18. 16:30
 14/31 anonim ***** válasza:
0%
Mivel a második mondatomban jól írtam az elégszemet az is bizonyítja az elgépelést.
2018. szept. 18. 16:32
 15/31 A kérdező kommentje:

29%-os.

Komolyan szakítanál emiatt egy nővel???

Abba nem gondolsz bele hogy ez neki hogy eshet?

Ez olyan mintha veled azért szaktana, mert nem érez belőled semmit szex közben.

És nem értem, hogy miért vagyok emiatt igénytelen? Nem azt írtam, hogy a gombásat szeretem:D

2018. szept. 18. 17:54
 16/31 anonim ***** válasza:
#14 Téged is elgépeltek. A ká és a gé annyira különböző, mint a puncik.
2018. szept. 18. 18:02
 17/31 he84 ***** válasza:
Ettől nem igénytelen a kérdező, mert ő és sokan elfogadják a szürkés kisajkú nőket. Semmi ronda nincs benne és abban se, ha kicsit kilógósabbak a kisajkak! Egyszerűen úgy nőtt, nehogy már ezért igénytelennek legyen bélyegezve az, aki szereti ezt és rossznak, rondának akinek ilyen van! Az ember, a nő számít, nem a minél szebb nemi szerv! Na meg ez nem szépség verseny, nem a design számít, akinek igen, az felszínes, érzéketlen és túl válogatós. Aki ilyen, annak kívánom, hogy hagyják ott a péniszének mérete miatt, majd megtudja akkor igazán, hogy ez így milyen gonosz!
2018. szept. 18. 20:15
 18/31 anonim ***** válasza:

Egyrészt már a kérdésen is fogtam a fejem... hogy lehet ilyet kérdezni, hogy nekem miért tetszik ez vagy az jobban? Ember... ha nem valami különös devianciáról beszélünk, akkor ez csak szimplán az ízlésről szól! Nekem miért jönnek be a sötéthajú férfiak? Miért jönnek be az alacsonyabbak, a magasabbak stb? Jesszus...

Vagy vártad hogy jönnek ide a lányok és írják, hogy nekik ilyen van és arra te verheted a farkad?

A másik... hogy ezért igénytelen lenne valaki... najómáraelégvolt.

2018. szept. 18. 20:42
 19/31 anonim ***** válasza:

15.

Az elején szakítanék vele nyílván nem hülyíteném, de “addig” el kell jutni hogy meglássam mert nincs minden nőnek a hátára írva hogy milyen nunival rendelkezik.

Az igénytelenséget arra értem , hogy beéred egy rondábbal is mikor van szebb is.

2018. szept. 19. 09:44
 20/31 A kérdező kommentje:

Arra nem gondolsz hogy nem mindenkinek a baba punci tetszik jobban? Én szerintem a salátás az nőiesebb.

Es nem rondább!!!

Nem gondolsz abba bele hogy azoknak a nőknek akiknek salátás azoknak bántó hogy azt írod hogy ronda!

Egy női nemi szerv csak szép lehet!!! :P

2018. szept. 19. 09:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!