Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek se tetszik, ha a szub (lany), tul konnyen megadja magat es mindent megtesz?
Figyelt kérdés
Szerintem egy szubnak is legyen tartasa, mert, ha mindent elsore megtesz es mindenre nemet mond, akkor nem erzem, h en dominalnam le, elveszlik a varazsa. Nem azt mondom, h mindig ellenkezzen es alljon ellen, mert az sem tetszik, de erezzem, h lenne neki szabad akarata, ha engednem. Mas is igy van ezzel? Neha hibazzon, csinaljon vmit rosszul.2018. szept. 6. 11:34
1/13 anonim válasza:
Nem tudom mert sajnos ilyen lánnyal még nem találkoztam 😕
2/13 anonim válasza:
Jó ha engedelmes és szó nélkül megtesz mindent. De még izgalmasabb, ha rakkncátlan és be kell törni.
3/13 anonim válasza:
Hát a subnak pont ez a lényege
4/13 anonim válasza:
Néha egy kis lázadás amit le kell “verni”, mindig jó! Egyetértek
De nekem a birkatermészettel sincs bajom, annak is megvan a maga varázsa
5/13 anonim válasza:
Egy ilyen sub lánnyal szívesen ismerkednék mert nagy vágyam
6/13 A kérdező kommentje:
en egy szub lannyal csak ugy lennek hajlando ismerkedni, ha elotte ir egy bemutatkozo levelet amiben megker, h megnezzem, h megfelelo lenne-e arra, h szolgaljon. ha eleg tisztelettudo es szimpatikus a level, csak utana lehetne beszelni a tobbirol. egyebkent meg szerintem ne varj tul sok jelentkezot.
2018. szept. 6. 13:44
7/13 anonim válasza:
Egy ilyen sub lányt én is kipróbálnék. F 40
8/13 anonim válasza:
6
Mert ki vagy te? :D Mr. Grey-nek képzeled magad, vagy mi? :D
9/13 anonim válasza:
Nem teljesen érted a sub lényegét. A sub elsőre megteszi, mert az neki parancs, akár tetszik akár nem. Ez a lényeg.
10/13 A kérdező kommentje:
ezek az en elvarasaim, ha valakinek nem tetszik, nem kell megfelelni neki. senki sem kotelezek semmire, nekem az is fontos, h a masik is jol erezze magat. de tetszik a hasonlat.
2018. szept. 6. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!