Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon normális az ha egy fiú a barátnőjének egy vibrátort vesz ajándékba?
Figyelt kérdés
2018. szept. 17. 15:15
11/13 anonim válasza:
Szerintem ezzal semmi gond nincs. Én is kaptam, néha szex közben használjuk, néha csak én, mert gyakran van hogy nem találkozunk, az elején keveset használtam de mostanra már gyakori dolog.
12/13 anonim válasza:
Én is kaptam. Szerintem ez teljesen normális. Ettől nem lesz kevésbbé jó a párom,sőt becsülöm, hogy gondolt arra, hogy még élvezetesebb dolgokat éljek át :)
20l
13/13 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!