Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek a magyar pasik?
Figyelt kérdés
A magyar nőket szépnek, vonzónak találják általában a magyar és a külföldi pasik is. Szerintetek mi a helyzet a magyar srácokkal?2018. szept. 16. 20:23
11/19 anonim válasza:
Gondolj bele lányok érzelmesek fiúk nem. Miért? Mert elrejtik. Azt olvastam azért mert itthon mo az nem férfias a nők meg a haragjukat rejtik el mert az nem nőies. Hülyeség.
12/19 anonim válasza:
Anyukám orosz, apám magyar, sokat voltam Oroszországban is, itt is. Az orosz férfiakhoz képest a magyar férfiak szelídebbek, rugalmasabbak, jobban el ismerik a nők egyenjogúságát. Viszont nem is hordozzák úgy a tenyerükön a nőket, mint az oroszok, az orosz férfinek a nő presztízs kérdés, fodrászat, kozmetika nem kérdés hogy ki fizeti ki, szépen felöltözetet, hogy büszkén jelenhessen meg a nőjével. A magyaroknál ilyesmit nem tapasztaltam. Küllemre nekem inkább az orosz férfiak tetszenek, de a magyarok között is van szép számmal jóképű, jó kiállású.
13/19 anonim válasza:
Magyar nőként én azt mondom, nem nagyképűségből, vagy bunkóságból, hogy a magyar pasik nem hozzák azt a színvonalat, amit a magyar nők. A vegyes párok között is gyakoribb az a felállás,hogy külföldi férfi + magyar nő. Nagyon sok közöttük a bunkó, és sokkal nehezebben találom meg a hangot egy magyar pasival, mint egy külföldivel, annak ellenére, hogy velük az anyanyelvemen tudok kommunikálni. Külsőre meg sajnos tényleg nagyon ritka, hogy tetsszen egy magyar pasi - bár ez inkább egyedi eset, egyéni ízlés kérdése a részemről.
14/19 anonim válasza:
Én ezt férfi ként mondom 20 évesen. Nekem picit más a nézet képem mit a többi kedves válaszolónak. Sajnos azt kell hogy mondjam az igaz férfiakból már nem sok van. Felszálltok a buszra körbe néztek vajon hányan védenék meg a hazát, hányan állnanak oda egy idegen nő mellé és zavaná el az erőszakoskodó idegent. Egy kezemen tudnék számolni sajnos. Azok a "srácok" akiket kerestek vannak de nagyon kevesen. És szerintem felsleges egy kalap alá venni a férfit és a nőt. Mind2 nemből van buta, okos, szép stb egyaránt.
15/19 anonim válasza:
Felesleges* elnézést, mobil telefon.
16/19 anonim válasza:
A német lányok nem panaszkodtak amikor kint voltam . ;)
17/19 anonim válasza:
#13 Azt mégis milyen színvonalra gondoltál, amitől olyan különlegesnek gondolod magad?
18/19 anonim válasza:
Nem gondolom magam különlegesnek, de a magyar nők híresek arról, hogy szépek,míg a magyar férfiak nem, és ez nem véletlen.
19/19 anonim válasza:
Imádom amikor a boldogtalan emberek összehányják, hogy kivel mi a baj, és egymást ócsárolják mert szär az életük. Szerencsére én nem tartozom közéjük, de abban igazatok van, hogy a magyar emberek többségére elmondható ez a hozzáállás, most saját magatokat húzzátok le, de egyébként a nők között is meg van a magyar mentalitás.
Ha valakinek jobb akkor azért utálja mert irigy, ha rosszabb akkor meg lenézi. Mo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!