Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért nem vágynak/ vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem vágynak/ vagy miért szégyellik bevallani, hogy vágynak a pénisz látványára, érzésére? N25

Figyelt kérdés
A párom meg sok más férfi azt mondta nekem, fura nekik, hogy én ezt bevallom, meg hogy szívesen szájba veszem... meg hogy szerintem szép is és ezt szoktam neki mondani
2018. szept. 15. 21:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én nem szégyellem bevallani, nem vagyunk egyformák, van aki szeret sz*pni, és dícsérgetni, van akit még a gondolattól is kiráz a hideg.

Én nem hangoztatom h mennyire szeretem csinálni mert az milyen már? a pasi majd ha oda kerülünk úgyis érezni, látni fogja h hidegen hagy a dolog, vagy beindít és élvezésig fogom sz*pni.

2018. szept. 16. 08:14
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Képzelj el egy szép fiatal lányt, aki azt híreszteli magáról, hogy imád farkakat nézegetni és bekapkodni. Mennyi ajánlatot, vagy akár zaklatást kapna olyanoktól, akiket a háta közepére sem kíván? Elterjedne a suliban/munkahelyen/baráti társaságban, és attól kezdve mindenki nála jelentkezne, ha szexhez van kedve.

Én is szeretem a páromét nézegetni és játszani vele. Ő tisztában van ezzel, másnak meg nem hangoztatom, mert mi köze hozzá bárkinek? Akárki pénisze nem érdekel, sőt sokszor taszít. Nem maga a pénisz a lényeg, hanem az ember akié.

2018. szept. 16. 08:20
 13/13 anonim ***** válasza:

"Sokan számoltak be róla, hogy nem szeretik szájba venni illetve a gyakori szexet sem"

Hogy te milyen hülye vagy!

2018. szept. 16. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!