Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem vágynak/ vagy miért szégyellik bevallani, hogy vágynak a pénisz látványára, érzésére? N25
Én nem szégyellem bevallani, nem vagyunk egyformák, van aki szeret sz*pni, és dícsérgetni, van akit még a gondolattól is kiráz a hideg.
Én nem hangoztatom h mennyire szeretem csinálni mert az milyen már? a pasi majd ha oda kerülünk úgyis érezni, látni fogja h hidegen hagy a dolog, vagy beindít és élvezésig fogom sz*pni.
Képzelj el egy szép fiatal lányt, aki azt híreszteli magáról, hogy imád farkakat nézegetni és bekapkodni. Mennyi ajánlatot, vagy akár zaklatást kapna olyanoktól, akiket a háta közepére sem kíván? Elterjedne a suliban/munkahelyen/baráti társaságban, és attól kezdve mindenki nála jelentkezne, ha szexhez van kedve.
Én is szeretem a páromét nézegetni és játszani vele. Ő tisztában van ezzel, másnak meg nem hangoztatom, mert mi köze hozzá bárkinek? Akárki pénisze nem érdekel, sőt sokszor taszít. Nem maga a pénisz a lényeg, hanem az ember akié.
"Sokan számoltak be róla, hogy nem szeretik szájba venni illetve a gyakori szexet sem"
Hogy te milyen hülye vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!