Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket ezek közül melyik zavar?
A fehér fogak nem olyanok, amiket mindenki el tud érni, mármint a csontnak van szine és ez változó emberenként, persze más, ha lepedéktől meg fogkőtől sárga. De van akinek mondjuk sötétebbek a fogai.
Az viszont egyáltalán nem gond, amit leírtál. A kiütés ellen meg használj arcszeszt a szeméremdombodra, a páromnak is én tanácsoltam és bejött neki. Nem lesz kiütéses és nem is csípi a bőrét. :)
9-es vagyok.
Úgy értettem, a "fogaimon dolgozom" kijelentést, hogy napi 2* mosok fogat. Persze így is sárgul a gyerekkorihoz képest valamelyest de mégsem vészes.
A stria zavar legjobban, a pöttyös fenék már kevésbé, de nyilván az is megtöri a tökéletesség illúzióját.
A borotválásra pedig jó ötletet adott az egyik válaszoló, valóban hasznos, próbáld ki:)
A kicsi bütyök meg.. :D ha tényleg kicsi akkor oda se neki.
A saláta punci ha friss, primőr áru, akkor még direkt jó is!
A piros pötty nem zavar, ha velem vagy, utána még több is lesz.
A mell ahogy leírtad nem vészes.
A többi zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!