Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek tőle, hogy nem menne a szex, nem izgulnèk fel és béna lennék?
3 eves kapcsolatom ért véget egy hónapja és most úgy érzem már szívesen nyitnek mások fele, nem hosszútávú kapcsolatra gondolok hanem egy kicsit élni szeretnék, kipróbálni másokat.
Az exemmel a szex az utolsó fel elvben egy horror volt, nem izgultam fel, miközben bennem volt csak azt vártam h mikor lesz vege és kötelességemnek éreztem a dolgot, soha sem szórakozásnak.
Ez azért volt mert osszekoltoztunk és akkor teljesen megszűnt a varazs..nem sajnálom h szakitottunk.
Ő volt az első és egyetlen szexuális partnerem, az első evben meg jó volt a dolog de mindig azon gondolkodtam h RZ tényleg ennyi-e ... ez a nőknek sose jo? Mindig csak tűrhető dörzsölés és egy idő után fájdalom...?
Most már tényleg szeretnem megtapasztalni milyen LEHET elvileg valójában..egy jobb partnerrel...
de nagyon felek h elkezdjük és nem tudom mit csinaljak, vagy elkezdek gondolkodni közben dolgokon, vagy megpróbálok orálisan dolgozni és nem élvez el..nekem meg sose volt orhazmusom szex kozben, max pettting de akkor is mindig másra kellett gondoljak h sikerüljön elmenni más szituációra.
Jelentkezőket nem kerek köszi
23/L
Ezek szerint főleg nők válaszai érdekelnek.
Egyébként butuska dolog azt gondolni,hogy ennyi.Annyira sok ember van.
Biztos van akivel rosszabb is lehetne de úgy tűnik te a legalját tapasztaltad meg szóval lejjebb már nem nagyon lesz.
Egyébként sok szerencsét.
Ha kapcsolatban történik ilyen akkor simán ki lehet röhögni magad (én legalábbis ezt tettem) és túl is élheti a kapcsolat, akár az első alkalommal történik akár később. De egy alkalmi dologban szerintem nagyon kínis lehet.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!