Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok/nők! Ti mivel hálálnáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok/nők! Ti mivel hálálnátok meg?

Figyelt kérdés
Kaptam a pasimtol egy ( számomra) nagyon értékes ajándékot aminek nyilván nagyon nagyon örültem és ezt szeretném neki meghálálni! :) Tudom hogy az ajándékozás elsősorban nem arról szól hogy elvárjunk valamit cserébe ( főleg, hogy névnapomra adta) de nekem annyira különleges, hogy úgy érzem úgy is kell meghálálnom. Ti mivel kösuönnétek meg a barátoknak/férjeteknek stb ha valami nagyon különleges ajándékot kapnátok? Fiúk ti minek örülnétek ilyen esetben? :)

2018. szept. 14. 17:07
1 2
 1/12 Eric Griffin ***** válasza:
68%
Boldog névnapot! Esetleg ha szeretnéd meghálálni...😂
2018. szept. 14. 17:09
 2/12 anonim ***** válasza:
41%
Csak olyannal, amit eddig nem adtál meg neki szex terén. (hamár a szexualitás a kategória) f
2018. szept. 14. 17:12
 3/12 A kérdező kommentje:
Egyeske! Neked nincs mit meghálálnom de nice try! ;) :D
2018. szept. 14. 17:13
 4/12 anonim ***** válasza:
60%
Szopd egy éjen át, de óvatosan és nagyon figyelj, hogy egyszer se durranjon el közben, csak reggel!
2018. szept. 14. 17:15
 5/12 anonim ***** válasza:
76%

Boldog névnapot!

Egy finom vacsi

Csinos ruci szexu fehérneműben várd

Esetleg olyan amit nem próbáltaok még ki

2018. szept. 14. 17:43
 6/12 anonim ***** válasza:
6%
An awsome blowjob is laways welcome
2018. szept. 14. 17:48
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
Minden áldott nap meghálálom a figyelmét. Külön nálunk nem kell.
2018. szept. 14. 18:23
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Énekeld el neki Alanis Morissette "Thank U" című számát, hasonló "öltözetben", mint ő... :)
2018. szept. 14. 18:32
 9/12 anonim ***** válasza:
31%

Ha már szexuális kategória.. Akkor tudni kellene, hogy mit szeret, esetleg mi az amit még nem kapott meg és számodra sem taszító?

Valamilyen szerepjáték, vagy egy 0-24? Szex a szabadban?

Sok ötletem van, csak hát így nehéz, hogy semmit nem tudok róla.

Hogy a kisbetűs részre is válaszolja, hogy minek örülnék?

Mostanában az análra vagyok rákattanva, szóval pl ha tágítóval a fenekében pics ana drágb an csúszna mellém és simogatás közben kitapinthatnám, hogy mire készül.. na az pl bejönne nagyon. De a doktoros dolgok is bejönnek, mondjuk ha az orvosa lennék, és hüvelyvizsgálatot végezhetnék nála kacsával? :D az pl nagyon boldoggá tenne.. főleg ha "felírhatnék" neki pl gésagolyót és mondjuk amikor használja akkor tudatná velem, hogy "figyuka most éppen tréningezem a punimat megnézed a kanócom?:)"

Szóval ilyen aranyos cuki dolgok jönnének be perpillanat..

2018. szept. 14. 19:17
 10/12 anonim ***** válasza:
Primitív szokás...
2018. szept. 15. 05:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!