Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretnek a fiatal nők, a tőlük jóval idősebb férfiakban, azon túl hogy sokak szerint ez egy bizonyos apakomplexust jelent?
Egy idősebb annyiban tapasztaltabb zömmel, hogy tudja hogyan színleljen és hülyítsen. Persze ezt nem szeretné hallani senki. Viszont mivel tudja, hogy ezt megtanulta, ez által valóban magabiztosabb.
Amúgy egy mai 40-es és 50-es sajnos semmivel nem értelmesebb és pláne nem műveltebb. Illetve a mai fiatalokat nem nehéz ilyen téren lekörözni, talán azt azért sikerül. 20 éve még azok voltak. De minden téren elbutult a magyar társadalom sajnos. Én még emlékszem milyen értelmes gondolataik és tényleg megfontoltak, illetve műveltek voltak a régi öregek. Tényleg sokat lehetett tőlük tanulni és élvezetes eszmefuttatások voltak. Sajnos mostanra az lett, hogy aki régen ilyen volt is elindult a szellemi leejtőn. Nem csak felnövő generációk lettek egyre kevésbé ilyenek.
Szóval amit e kapcsán írtak az bizony nem igaz. Csak mivel ti is még fiatalok vagytok és a környezetben azért még alacsonyabb a szint, úgy tűnhet hogy a mi korosztályunk ilyen. De ez csak titeket tud megtéveszteni. Ha lenne elegendő hátteretek, akkor látnátok, hogy nem is vagyunk olyan magas szinten már sajnos
Magabiztosság, férfiasság. Más a fellépése egy érett, tapasztalt férfinak, mint egy kis fiatalnak, főleg egy fiatal lány szemében.
De nekem nem jöttek be. Köztük is ugyanúgy vannak gyerekesek, idióták. És a szex sem volt jó. Maradok a fiataloknál. De tapasztalatnak jó volt.
Na, akkor jöjjünk azzal az elcsépelt szöveggel, hogy mindenki magából indul ki. (13?)
Mellesleg én sem vagyok már huszonéves (bőven nem), de sokat voltam fiatalok között (egyetemek, munkahelyek), idősebbek között is (főleg munkahelyeken), illetve műveltebbek között, meg kevésbé iskolázottak között is töltöttem időt. Az éveik számából adódó tapasztalat viszont elvitathatatlan az idősebbektől. Én erről írtam korábban, nem pedig a műveltségről meg társairól. És igen, színlelni és hülyíteni is jobban tudnak az idősebbek, de aki ezt könnyedén benyalja tőlük, az a fiatalabb korosztályban is ugyanúgy mellényúl. (6-os voltam)
Túlságosan túl van erőltetve. Mit jelent a szó, hogy tapasztalat? Megtapasztalni valamit. Csak, hogy sok olyan megtapasztalás van, ami vagy nem használ egy fejlődésnek, vagy egyenesen árt. Sok dolog ami a tapasztalás része egyáltalán nem érint egy fiatalt ilyen szempontból. Csak azért, mert telnek az évek senki nem lesz annyira bölcs. Korral dobálózni és arra hivatkozni igen csak esetlen. Leginkább azok erőltetik akik mást nem tudnak felmutatni, úgy érzik csak ez van nekik.
Engem még tisztelettudónak és illedelmesnek neveltek. Így ez görcsösen rajtam is maradt. De belül és főként igazság érzetem miatt kikívánkozna sok keresetlen szó az időseknek. Attól vagyok ki, mikor ilyenkor mondják, hogy a kort tiszteld! Mire fel? Nem a természetben vagyunk, ahol oly módon kéne küzdeni az életért. Akkora érdem nincs abban, hogy valaki él. E mellett a legfontosabb, hogy látok olyan förmedvény jellemet közöttük, hogy azt nem tisztelni kell aki ilyen jellemmel élt el ilyen sokáig, hanem megvetni.
17-es: Hehehe, kisgyerek.
Ha annyi eszed lenne mint amekkora a büszkeséged, akkor már sokkal bölcsebb lennél.
17: Te láthatóan meg vagy keseredve.
Az életkor tapasztalatot jelent, jót és rosszat egyaránt. Akinek tetszik, hogy valaki ezekből többel rendelkezik, annak szíve joga, hogy ezt vonzó tulajdonságnak tartsa. Szerinted érdekel bárkit is, hogy szerinted ez esetlen dolog?
A kort pedig nem kell tisztelni, ez a régiek hülyesége. Én az idősebbnek is mindig megmondom a véleményem. Aki egy bunkó paraszt, az lehet akárhány éves, akkor is elküldöm melegebb éghajlatra. Lehet, hogy neked is ezt kéne tenned, akkor nem lennél ilyen negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!