Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minek a nőknek nagy dákó?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek a nőknek nagy dákó?

Figyelt kérdés

A farkam 19 cm hosszú a barátnőm 175 cm magas szőke vadmacska. Mégis úgy kell d..nom vele, mint egy törékeny hímes tojással. Szinte szűznek hiszem magam, mert nemtom már a 2. nőmet rendesen megrakni :(

Szóval nyugi kis péniszűek, kedvetekért írtam ki... csak álmodnak a nők... F/22, 196 cm magas.

2018. szept. 13. 11:05
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

A hosszabb nekem is bökdösi a méhszájamat. Egy idő után, ha jó a szex, akkor mehet durvábban, de akkor is fáj, csak akkor nem foglalkozom vele.

Nem minden nő van oda a nagy farokért... Ahogy Te is írtad Kérdező, kinézetre jó, de ennyi.

Éa nekem is ez a bajom, hogy az ioyen nagy farkúakat nem tudom rendesen meglovagolni. Imádom tekeregni a "dákón", de ha nagy, akkor nem tudok. :/

2018. szept. 17. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!