Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ugye a szuk vagina preferencia...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye a szuk vagina preferencia egy mitosz?

Figyelt kérdés

Egy baratnöm szerint a ferfiak szeretik a szuk puncit , es aki szul vaginalisan ” kinyújtja”, ” parittyat ” csinal a micsodajaból , es a ferfiak barmire képesek egy szuk nemiszervert

Nekem extra szuk , de nem tudtam megtartani az eletemben

Tehat ez nem igaz

Ti hogy latjatok ? Ferfiak velemenyet varom

2018. szept. 12. 21:53
 1/10 A kérdező kommentje:
Tehat a pasikat nem tudtam megtartani
2018. szept. 12. 21:54
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Én szültem természetes úton, semmi nem változott odalenn... bocs, tudom nem engem kérdeztél
2018. szept. 12. 21:59
 3/10 he84 ***** válasza:
Ha valaki szült már, annak utána 6 hét alatt visszaáll nagyrészt ugyanolyanra a hüvelye, mint amilyen azelőtt volt. És de igaz, a legtöbb férfi szereti a szűk vaginát. Ha nem tudtad megtartani, akkor ott nyilván más volt a gond, amiről talán most nem is gondolnád.
2018. szept. 12. 22:57
 4/10 he84 ***** válasza:
100%
Azt pedig nem hiszem, hogy mindegyik a túl szűk hüvelyed miatt hagyott volna el, mert igenis sokan szeretik. Más volt ott a gond, nagy eséllyel veled kapcsolatban. Legalábbis eléggé így tűnik.
2018. szept. 12. 22:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A párom 2 gyereket szült. A hüvelyével úgy szorit majd ki préseli a farkamból a szuszt.

Az exemnek olyan laza volt hogy 4 ujjam előjáték nélkül lazán becsúszott.

Egyébként igen, a szük punci sokkal jobb. Az előzővel nem ment a szex mert nem éreztem semmit ha benne voltam.

2018. szept. 13. 01:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ezen fog múlni, hogy kivel maradsz együtt, és emiatt nem fognak téged feleségül venni. Nekem mondjuk tetszene, mert én meg vékony vagyok lent.
2018. szept. 13. 03:46
 7/10 anonim ***** válasza:
56%
Néhány személyes példa nem teszi semmissé azt a tényt, hogy a hagyományosan szülő nők többsége kitágul.
2018. szept. 13. 20:16
 8/10 anonim ***** válasza:
7es, hülyeség..
2018. szept. 13. 21:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Orvosok és statisztikák bizonyítják, hogy igazam van. Egy 10-12centi átmérőjű gyerekfej nem megy át a vaginán következmények nélkül.
2018. szept. 13. 21:26
 10/10 he84 ***** válasza:
Hát akkor rossz helyen, hiányos helyen tájékozódtál. De átmegy. A szülés után kell néhány hét (legalább 6 hét), mire visszaáll a hüvely régi mérete, nyilván nem egy gyors csodával történik. Bármilyen hihetetlen, a hüvely falai eléggé rugalmasak és képesek újra visszaállni feszes állapotukba. Szomorú ha nem hiszed el, akkor is így van.
2018. szept. 14. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!