Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők nektek melyik jön jobban, a fekete pasik vagy félvérek? Esetleg mind a kettő?
Imádom a fekete pasikat :) Eddig velük volt a legjobb a szex.
21l
Már nem is lesztek sokáig:D:D:D:D:D:D:D
Ez milyen fehérfób, összeesküvő gondolat:D:D:D
Valóban nem, de az mongoloidok fognak kiszorítani minket, nem a negridek. Mellesleg mielőtt elborult paranoid gondolataid támadnának én nem szoktam ilyeneket pontozgatni. Csak a te válaszod szúrt szemet, mert nagyon beteg:D
Azt senki nem kérdőjelezheti meg, hogy neked ki, vagy mi a jó, mert azt csak te tudhatod. De konkrétan amit te tolsz az a rasszizmus csírája. E mellett elhiheted, hogy másoknak bőven nem ez a tapasztalatuk és élményük. Nem vagyunk egyformák. A nyugati társadalom hiába a te saját érzéseid befolyásolnak és ezt szeretnéd, de soha nem fogja jobban preferálni a feketéket. Másnak, más a viszonya mint neked. Ennek okairól oldalakat tudnék teleírni és nem az az oka mint hiszed.
Engem amúgy nem zavar az interracial, konkurenciát meg pláne nem látok. Egy dolog ami miatt zavar, az pont az első fele. A kaukazoid kihalóban van a többi nagy és alrassz kiszorítja. Nem biztos, hogy jó hogy tetézzük ezt más domináns génekkel, hogy kiszorítsák azt a keveset is. Állatokért sírunk, hogy ha eltűnnek, de rasszainkért nem? Illetve az ausztralidokért szoktunk. Szegényebb lesz a világ nélkülünk. Eleve amit ma élvezünk, abból semmi nem lenne az europid rassz nélkül. Sok betegség kulcsa is bennünk van, többek közt a hív vírusé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!