Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy 190 centi magas fiúnak mekkora péniszt képzeltek el?
Figyelt kérdés
Ha szoktatok ilyenen gondolkozni.
A korodat is leirhatod, légyszíves :)
2018. szept. 11. 08:49
11/21 anonim válasza:
Minden kutatás azt igazolta, hogy van összefüggés. A magas embereknek egy picivel nagyobb ÁTLAGBAN. De nem olyan arányban mint amennyivel magasabbak
12/21 anonim válasza:
Én nem olvastam ilyen kutatásokat, de saját öltözői és nudista strandi tapasztalataim alapján valóban nagyobb eséllyel vagy gyakorisággal nagyobb a farka a magasabbaknak. Ahogy a lábuk vagy a kezük is nagyobb. Az is igaz, hogy nagyon sok alacsony/pici faszi lába közt is hatalmas lőcs van.
13/21 anonim válasza:
Kérdező, akkor ugye ezek se a te kérdéseid:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
14/21 anonim válasza:
Minimum egy 20/5 ös tömőfát.
15/21 anonim válasza:
Annyi összefüggés biztos van, hogyha vennénk 100 kétméteres srácot és 100 százhatvan centis srácot, akkor átlagban a két métereseknek biztos nagyobb farka lenne.
Szóval ez is hülyeség, hogy egyáltalán semmi összefüggés nincs. A magasabb embereknek általában nem nagyobb a lába? Nem nagyobb a keze? Akkor a farkuk miért ne lehetne nagyobb? NEM MINDNEK ÉS NEM MINDIG, HANEM ÁLTALÁBAN.
16/21 anonim válasza:
15-ös hagyjad, nem értik az átlagot. Az átlagember sík hülye a statisztikához.
17/21 anonim válasza:
Nekem az expasim volt ilyen 190cm magasságú, és nem volt neki nagy pénisze, kb 13-14cm.
18/21 anonim válasza:
Hiába taosoltok a piros kezekkel,akkor is kell a 20/5ös tömőfa egy ilyen értelmes kérdésbe.
19/21 anonim válasza:
Hát ha én 190cm lennék és mellé plussz egy nyomi 12cm-es mikropéniszem lenne, már rég felkötöttem volna magam. Így is gáz ez a méret 170cm-es törpeként, de a kis ember kis bottal jár azért máris logikusabb ha elgondoljuk, hogy a testméret és farokméret között pedig az esetek nagy többségében van összefüggés.. Elég kicsi az esélye, hogy 190cm-es pasinak valami nyamvadt 12cm-es selejtje legyen.. Van 1-2%-i ilyen szerencsétlen, de a többséget ez nem érintheti!
20/21 anonim válasza:
Hatalmasat, hiszen a 190 cm magas lányoknak is tág barlang a pinájuk.
Ennyi kretént...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!