Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti ha prostit kerestek milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ha prostit kerestek milyen nőre utaztok?

Figyelt kérdés
Én a fiatal 18 éveseket preferálom, és elég sokan már benne vannak a bizniszben. Közel járok az 50-hez de nem szégyellem a fiatal lányokat szeretem ennyi. Pedig már a nagy lányom is közelebb van a 30-hoz mint a 20-hoz.
2018. szept. 8. 22:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Állj, ki a kekeckedő? :D Én senkivel se kekeckedem. Egyszerűen a fiatal lányokat preferálom. Kicsit talán azért is mert a feleségemmel mindössze 1 hónap korkülönbség van az ő javára, és nem igazán tudtunk egymásra hangolódni. Bár az igaz, hogy összehoztunk két gyönyörű lányt.
2018. szept. 8. 23:15
 12/16 anonim ***** válasza:
5%

Amúgy ez szerintem is a pedofília határait súrolja. Bakker alig nagykorú kislányokról beszélsz, szerintem ez elég etikátlan mert gyakorlatilag kihasználod a kiszolgáltatottságát. Vagy ha pl megtudnád, h kényszerítik, h prosti legyen, akkor is szemrebbenés nélkül képes lennél leqrni?! Márcsak mert szerintem egy normális 18 éves lánynak nem hinném, h az az elképzelése, h prosti legyen. Pont a legszebb évei előtt, ugyanmár! Ha valóban 18 éves és qrválkodik, akkor vagy kényszerítik, vagy annyira ostoba, h egy szaros gyári melót nem tud elintézni magának. Mondjuk ez ám a teljesítmény, egy félbolond kislányt levarrni.... Ejj-ejj egyre csak azon gondolkodom, h ha valóban nem pedofília, akkof vajon mi vonzhat abban egy 50-es meglett, tapasztalt férfit, h a 10-en éves korosztályt hajtja?! Akikről ugye köztudott, h inkább max csak lelkesek, mintsem ügyesek. Mellesleg mindenki aki qrvázni jár a 30-40 eseket preferálja, és óvatosságra int a fiatalokkal... Nekem ez a dolog több mint gyanús, főleg ha nem pedofília. Akkor vagy arra tippelek, h esetleg valami szervi bajod van, es valami nem úgy működik ahogy kellene és arra számítasz, h egy fiatal, tapasztalatlan kezdő kislánynak majd be tudsz valamit magyarázni, mert pontosan tudod, h aki kicsit rutinosabb az már nem kajál be bármit. A másik tippem pedig az volna, h annyira egyszerű vagy, és annyira nem tudsz mit fölmutatni (talán a töködet) h a 30-as korosztállyal sem tudnál mit kezdeni, mert már ők is bőven előtted járnak mind agyilag, mind érzelmileg, mind szellemileg. Viszont egy 18 évest igen könnyen be lehet hülyíteni, ki lehet használni a naivitását a testét, és a lelkét is.És jól van, h ha azt mondja valaki, h dehát ott a kínálat. Igen, valóban, de az meg viszont már az egyén értékrendjén múlik, h azt tudja e mondani, h én ilyeymiben nem veszek részt semmilyen szinten.... Áh, mindegy is, pont ezért tart itt ez az ország, mert ilyen emberekkel van tele, akiknek az erkölcs, a becsület, a tisztesség semmit nem számít. Akik csak magukra gondolnak és egy csepp empátia, jóérzés nincs bennük... De lehet nem is tudják mik ezek a fogalmak... Tényleg, te tudod mit jelentenek?

Amúgy meg ha jólsejtem a nagylányod nem tud ezekről a dolgaidról. Belegondoltál, h mit gondolna erről?! Büszke lenne az édesapjára vajon?! És te? Te büszkén felvállalnád előtte vagy azért lenne benned némi kis szégyenérzet?!

Mindegy is nem ragozom tovább, nekem ez már így is túl sok, affelől meg kétségeim vannak, h képes vagy e felfogni amit írok. Ha igen, akkor ennyi is elég kell, hogy legyen. Ha meg nem, akkor tökmindegy, ha holnap estig is viszem tovább e gondolatmenetet... Amúgy meg remélem, h előbb-utóbb megvilágosulsz, és felébred benned némi kis emberség a tekintetben, h 1-2 spricc meg 10 perc hancúr nem lesz fontosabb annál, minthogy résztvegyél egy kislány életének a totális sárba tiprásában.

Akárhogy is, ez a világ valóban megérett a pusztulásra

2018. szept. 8. 23:25
 13/16 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Nem pedofília, mert az a serdölű kor előttiekre vonatkozik. Ez efebólifia!

2018. szept. 8. 23:29
 14/16 anonim ***** válasza:
20%

"a feleségemmel mindössze 1 hónap korkülönbség van az ő javára, és nem igazán tudtunk egymásra hangolódni"

Ez alapján most azt hiszed, h egy 18 évessel majd egymásra hangolódtok úgy, h van köztek majd két generáció korkülönbség?! :D Ezt te sem gondolhatod komolyan...!

Vagypedig tényleg a lényegre tapintottam és a korosztyoddal valóban nem tudsz mit kezdeni, ezért adod le annyira a szintet amennyire csak lehet... Hátha...

Ha meg a feleségedet akarod büntetni ezzel h az elérhető legfiatalabb prostihoz akarsz menni, szerintem rossz úton jársz, és csak magadat ásod el még mélyebbre... Na de, ha ez neked így jó....

2018. szept. 8. 23:33
 15/16 anonim ***** válasza:

Tévedsz, 12-es!

"Akárhogy is, ez a világ valóban megérett a pusztulásra"

Amikor az Úr úgy vélte hogy valami megérett a pusztulásra, azt el is pusztította: Szodoma, Gomora.

Ki a tököm vagy te, hogy sürgeted az Urat?!

2018. szept. 8. 23:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Ameddig klasszkus prostikkal ha úgy hozta foglalkoztam, igen kedveltem ha fiatal volt egy lány de az volt a vonzó ha nem akart átvágni, megbízható volt és a szex sem volt rossz vele. Mára sajnos az a tapasztalatom hogy nagyon is sok a lehúzás, de nem csak a prostiknál de a "barátság extrákkal támogatásért" sem mindig működik mert sokan előre kérnék a pénzt de milyen alapon is? Már nem annyira a kor számít, egy harminc körüli "vadmacska" is azért szerintem megfelelne. 39 f
2018. szept. 9. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!