Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti ha prostit kerestek milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ha prostit kerestek milyen nőre utaztok?

Figyelt kérdés
Én a fiatal 18 éveseket preferálom, és elég sokan már benne vannak a bizniszben. Közel járok az 50-hez de nem szégyellem a fiatal lányokat szeretem ennyi. Pedig már a nagy lányom is közelebb van a 30-hoz mint a 20-hoz.
2018. szept. 8. 22:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
21%
Én 30 évesen sem nyúlnék 20 év alattihoz. Mondjuk én veled ellentétben normális vagyok.
2018. szept. 8. 22:15
 2/16 A kérdező kommentje:
Ja hogy aki egy felnőtt 18 éveshez nyúl az nem normális... értem. Érdekes gondolkodásmód.
2018. szept. 8. 22:17
 3/16 anonim ***** válasza:
27%
Jogilag felnőtt, de még nincs kifejlődve. Eleve az is gáz hogy prostizol tata.
2018. szept. 8. 22:21
 4/16 A kérdező kommentje:
A prostizás egyszerű de nagyszerű dolog. Itt nincs dráma csak dugás. Sok szép lány űzi az ipart, nincs velük semmi gáz.
2018. szept. 8. 22:23
 5/16 anonim ***** válasza:
45%
Hát OK. De nem mindegy neked mások milyen prostit keresnek?
2018. szept. 8. 22:30
 6/16 A kérdező kommentje:
Érdeklődő személyiség vagyok. Talán van ezzel valami gondod?
2018. szept. 8. 22:31
 7/16 anonim ***** válasza:
54%
Nem vagy nagyszerű, csak egyszerű ember. Csak dugás kell, minden más nálad dráma.
2018. szept. 8. 22:36
 8/16 A kérdező kommentje:
Volt már elég dráma a feleségemmel, kinek van erre szüksége? Egyébként a házasságunkban nem én voltam a ganéj. Sokan azt gondolják, hogy mindig a férfiak a genyók, pedig ez korántsem így van.
2018. szept. 8. 22:37
 9/16 anonim ***** válasza:
76%
Én is gondolkoztam már prostikon. Szívesen találkoznék egy leszbikus prostival de nem tudom hogy lemernék e vele feküdni mivel még nem szexeltem nővel. Nekem amúgy a 20-23éves korosztály jön be. 18/L/bi (na erre mit lépsz kedves kekeckedő?:D)
2018. szept. 8. 22:57
 10/16 anonim ***** válasza:

Szóval érdeklődő. OK. Csak furcsáltam a kérdést. Engem nem zavar, a te dolgod.

En semmilyenre, mert hetero nő vagyok!

2018. szept. 8. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!