Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok Éreztétek már ezt?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok Éreztétek már ezt? Mert én most így érzem l/23

Figyelt kérdés

Hogy nektek nem való pasi,mert nem vagytok olyan szépek,tökéletesek...

Hogy nektek nem való a szex,mert nem tökéletes a melletek,nem ultra sima,hibátlan a bőrötök?

Nem tudom...egyszerűen csúnyának,bénának érzem magam...

Hiába veszek fel szép ruhát,hiába a smink ( nagyon kevés)..Nem tetszem magamnak..és tökre nincs önbizalmam

2018. szept. 8. 18:13
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Küldj képet és véleményezlek. Látatlanba hiába mondjuk itt, hogy elég jó vagy.
2018. szept. 8. 18:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vannak lányok, akik így éreznek, és mégtöbb fiú van, aki ugyanilyen helyzetben van. Csak önbizalom kell neked, hogy valaki szeressen, olyan nincs, hogy csúnya, vagy rossz nő, mindenki szép a maga módján. Sőt, néha gyönyörű nők beszélnek magukról így, ahogy te, lehet te is ilyen vagy, csak nincs szerencséd, hogy kapj valakit, aki értékel.
2018. szept. 8. 18:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Te szép vagy a mai férfiak a fiatalabb generáció meg a média gyökér.Hidd el nekem.Inkább fordítva ők gyökerek hozzád.
2018. szept. 8. 19:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy ilyen csajom kb 2 hétig. Mindig azt mondogatta, hogy nem akarja elhinni, hogy ő kell nekem mikor sokkal szebb nőket is találnék nála. Megnézte facebookon az exemet és teljesen kiakadt, hogy sokkal szebb nő mint ő. Aztán úgy voltam vele, hogy nem pazarlom tovább az időmet rá. 2 hét után dobtam, pedig én tényleg komolyan gondoltam vele. Mindegy, azért párszor meghúztam.
2018. szept. 8. 19:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát ez érdekes, mert a fiúk oldaláról meg ők nem tartják magukat elég jónak ahhoz hogy nekik legyen nőjük.
2018. szept. 8. 20:04
 6/8 anonim ***** válasza:
A különbség csak az hogy a fiúknak igazuk is van D
2018. szept. 8. 20:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Önbizalom :) nem kell ráfeszülni

Egy igazi férfi reggel kocosan smink nélkül pizsomában is szeretni fog

2018. szept. 8. 22:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Már nem tudom hol olvastam, kb. így szólt a szöveg: "Ha egy férfi megdicséri a külsődet, ne vedd komolyan. A pasik többsége egy postaládát is megdugna." Szóval lehet, hogy nem vagy szép, de biztos találsz magadnak partnert. Az más kérdés, hogy ő is tetszik-e majd neked:)
2018. szept. 8. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!