Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, milyen irányban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen irányban változna meg a véleményetek a nektek udvarló hetero srácról, ha megtudnátok róla, hogy a szerepcserés szexre is vágyik?

Figyelt kérdés

2018. szept. 8. 08:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
20%

Lehet ez a vágya de mivel én egyáltalán nem vágyom ilyesmire ezért sajnos elválnának az útjaink. Mivel előbb vagy utóbb úgy is kiütközne ez az ellentét hiszen ő vágyik rá.

( milyen vicces az,hogy aki azt írta,hogy ez már nem hetero kategória azt lepontozzák. Ki az a FÉRFI aki szereti ha seggbeba....?szerintem egy hetero férfi sincs aki szeretné ha seggbe billentenék.

De meg is kérdezek egy pár hetero férfi ismerősömet erről az egészről:D!)

2018. szept. 26. 09:05
 12/15 anonim ***** válasza:
75%
Imponálna. És akik azt írták hogy ettől nem hetero: Hülyeség. Ha nem hetero lenne, akkor azt akarná hogy férfi dugja meg. Így viszont ez csak egy izgalmas lehetőség, van valami gyönyörű benne ha egy pasi ennyire hajlandó átengedni magát egy nőnek...
2018. szept. 26. 10:06
 13/15 anonim ***** válasza:
72%

Egyet értek az előttem íróval.

Ettől még hetero. Szerintem nagy dolog, ha ennyire fel meri vállalni magát és megnyílni.

Sok hetero férfi titkolja és játsza a macsót, még a párja előtt is.

2018. szept. 26. 15:32
 14/15 anonim ***** válasza:
48%
Jo az,ha kaocsilaton belul ilyen nyilt,es elmondha,szertne ha megtortenne,,ez mar a lanytol fugg,hofyan kezeli,mennyire veszi terneszetesnej,es mennyire hiszi el,hogy valoban heteri,es csak kizarolag lanytol varja a kenyeztetest,,de ugy hondolom tobben azonnal megkerdojeleznek,,oedig mirt ne lehetne hetero,aki rajott hogy erosebb az elvezet ha forditva lenne a dolog aljalmankent
2018. szept. 28. 11:58
 15/15 anonim ***** válasza:
73%

Ettol meg hetero marad, ha nem pasival vagyik erre. Latom nagy a homaly...

Mas kerdes, hogy az adott no mennyire ertelmes es fel tudja e fogni, hogy attol meg nem lesz buz.i ha a noje kenyezteti igy is.

(De amelyik no irtozik az analszextol is pl, attol mit lehet elvarni. Akkor jobb is, ha kulon mennek.)

A szexualis nyitottsagnak egyeznie kell egy sikeres kapcsolathoz.

2018. okt. 3. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!