Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen irányban változna meg a véleményetek a nektek udvarló hetero srácról, ha megtudnátok róla, hogy a szerepcserés szexre is vágyik?
Lehet ez a vágya de mivel én egyáltalán nem vágyom ilyesmire ezért sajnos elválnának az útjaink. Mivel előbb vagy utóbb úgy is kiütközne ez az ellentét hiszen ő vágyik rá.
( milyen vicces az,hogy aki azt írta,hogy ez már nem hetero kategória azt lepontozzák. Ki az a FÉRFI aki szereti ha seggbeba....?szerintem egy hetero férfi sincs aki szeretné ha seggbe billentenék.
De meg is kérdezek egy pár hetero férfi ismerősömet erről az egészről:D!)
Egyet értek az előttem íróval.
Ettől még hetero. Szerintem nagy dolog, ha ennyire fel meri vállalni magát és megnyílni.
Sok hetero férfi titkolja és játsza a macsót, még a párja előtt is.
Ettol meg hetero marad, ha nem pasival vagyik erre. Latom nagy a homaly...
Mas kerdes, hogy az adott no mennyire ertelmes es fel tudja e fogni, hogy attol meg nem lesz buz.i ha a noje kenyezteti igy is.
(De amelyik no irtozik az analszextol is pl, attol mit lehet elvarni. Akkor jobb is, ha kulon mennek.)
A szexualis nyitottsagnak egyeznie kell egy sikeres kapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!