Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted kik őszintébbek? Pasik vagy nők?
Szexuális preferenciákra való rákérdezés tekintetében -természetesen-. Szóval méret, ki mit szeret, ki hány partnerrel volt, egyéjszakások száma, stb..?
Kérem indokolni a választ. Jöhet 1-1 saját tapasztalat is.
Kérném kort, nemet, szexuális orientációt is. (Merthogy heterókhoz, homókhoz, és biszexekhez is szól a kérdés. És én itt a leszbikusokat is "simán" homoszexuálisnak tekintem)
Ebben szerintem a pasik.
Pl. méretnél a nők is, csak nem olyan közvetlenül, mint a férfiak a melleknél.
Alapvetően azért, mert nőknél még sok minden nem elfogadod. A pasiknál a sok partner sokkal pozitívabban van "beállítva", mint a nőknél.
22L, hetero
Pasik.
Mert a nők mindig átvernek.
Kezdetben pasik bátrabban beszélnek szexről. Azonban egymást közt a nők tartalmasabb beszélgetéseket folytatnak a témában mint a férfiak. (úgy általánosságban persze, nyilván kivételek vannak..)
Az ok? Nyilván a szkriptek.. a női szexualitással szembeni kettősség és előítélet.
Másrészt a férfi őszinte, mert azzal bátorságot sugároz, és azt, hogy van véleménye.
A nő meg.. hát félénk.. mert "empatikusabb" és nem akar megbántani a véleményével másokat/férfiakat.
27ffi
Egyértelműen a pasik, mert beléjük kevesebb empátia szorult, mint a nőkbe, ezért sokszor megmondják az őszintét, amikor nem kéne...
Egy pasi
#9-es, ezt örömmel hallom, mert bocsánat, de nagyon sok nő nem értékeli, bár ehhez általában hozzátesz a stílus is. Mert nem mindegy, hogy a "Szerinted kövér vagyok?" kérdésre "Csakhogy észrevetted!" a válasz vagy az, hogy "Nem akarlak megbántani, de van rajtad egy kis fölösleg".
A #8-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!