Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnantól számít valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnantól számít valaki feminácinak?

Figyelt kérdés

Kikre mondjátok? Szexuálisan taszító az ilyen ember? Igaz, hogy való életben nem olyan szélsőségesek, de a neten sokkal inkább? Ti mennyire tudjátok ezt tolerálni.

Kort, nemet, szexuális orientációt is kérnék, ha lehet.

2018. szept. 7. 09:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
27%

Egyszerű mozgásokat igénylő dolgok, amihez nem erő kell, hanem idegrendszer. A férfiak átlagosan azokban is adott idő alatt 30%-kal többet teljesítenek. Absztrahálási képességek és hasonló adottságok, amik egy feladat teljesítéséhez kell. A nőknek is megvan, hogy fejlettebb a kommunikációs képességük stb. Minden nemre van adott gyengeség és erősség és ezeket nem lehet figyelmen kívül hagyni. Nem tudom, hogy írjam körül, hogy ne derüljön ki kiről van szó. Egy pedagógus nőről, akiről lehet mondani, hogy sikeres. Megpróbálom szó szerint idézni, nyilván évek múltán már nehéz lesz.

"Én magántanulót nagyjából 2000 gyereket oktattam már. Iskolában meg sem tudnám számolni. De elmondhatom, hogy a legszörnyűbb dolog fiúkat oktatni. Mert azok mindig akadékoskodnak. Egy középiskolai matematikának tisztességes hányada valójában magolás. A lányok alapvetően rá vannak állva a magolásra. Ha valamit meg mondasz nekik, azt nem kérdőjelezik meg, bemagolják és bőven hozzák a szintet. Viszont a fiúk nagyon idegesítőek, hogy addig nem fogadnak el semmit míg végre meg nem értik teljesen a hülye fejükkel. Persze ez máskor hasznos de alap ilyen szintű oktatásnál fárasztó. De ezért is van, hogy a legtöbb még kortárs vezető matematikus is főként férfi. Nem azért, mert a nők ki vannak szorítva, csak a férfiaknak ez a dacos gondolkodása ott eredményeket tud szülni, lányoknál meg kevesebb az ilyen elszánt, megszállott, újító és elmélyült gondolkodás."

2018. szept. 7. 16:54
 12/17 A kérdező kommentje:
Férfiaknak sokkal fejlettebb érzékük van a szintézishez, és a nők az analízis területén is elmaradnak.
2018. szept. 7. 18:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Vagy most őszintén, mit vársz egy olyan nőtől, amilyen vagyok én is? Világéletemben gyűlöltem magolni, megérteni akartam a leckét és mindent, amivel szembetaláltam magam, jobban teljesítettem reál tárgyakban a fiú osztálytársaimnál. Komolyan azt kellene mondanom, hogy ilyen nem létezik? :D
2018. szept. 7. 19:19
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"Minden nemre van adott gyengeség és erősség és ezeket nem lehet figyelmen kívül hagyni."

És szerinted milyen az, amikor nincs figyelmen kívül hagyva? Ne engedjünk matematikával foglalkozni nőket (egyet se), mert több olyan férfiről tudunk, akinek erőssége? A feminizmus a lehetőség biztosítását tűzi ki célul.

Vagy most őszintén, mit vársz egy olyan nőtől, amilyen vagyok én is? Világéletemben gyűlöltem magolni, megérteni akartam a leckét és mindent, amivel szembetaláltam magam, jobban teljesítettem reál tárgyakban a fiú osztálytársaimnál. Komolyan azt kellene mondanom, hogy ilyen nem létezik? :D

(Elnézést az előző félválaszért. :D)

2018. szept. 7. 19:22
 15/17 anonim ***** válasza:

Megkaptad a lehetőségeket, hogy a reál agyad kihasználd?

Tanulhattál, dolgozhattál amit akartál?

És ha igen mennyi lány volt melletted?

2018. szept. 7. 19:57
 16/17 anonim ***** válasza:

Erdekes itt ez a real-human dolog. Főleg, hogy nem éppen kapcsolódik a kérdéshez.

Arra felhívnám a figyelmet manapság sokkal inkább megjelennek reálos versenyeken, helyeken a lányok. S őket támogatják.

Egyre jobban a fiúk vannak háttérbe szorítva nálunk. Mert a lányokat több programmal ösztönzik "férfi" szakmákra, míg egy fiút nem a "női" szakmákra. Pl. Németországban mindkettő megjelenik.

Tudom ez se a kérdésre a válasz. Arra már válaszoltam.

2018. szept. 7. 20:09
 17/17 anonim ***** válasza:

Egy érdekes témáfelvetés kedvéért hajlandó vagyok szétoffolni más kérdését. (Hatalmas áldozat részemről...), kérdezőtől bocs.

A lányok fiús szakmák felé orientálása, főleg informatikára értve, csak látszólag feminizmus. Sokkal fontosabb indítéka van: gazdasági!

A lányok legnagyobb része nem szeretne számítógépekkel foglalkozni. Persze a Google fejlesztőt jól kirúgták, mikor ezt belső! fórumon leírta. Ez szerintem a nagy cégek femináciktól való félelme miatt volt.

Viszont informatikusból hiány van, drágák, és ami nagyobb baj, nincsenek elegen, hogy a nagy cégek annyit termeljenek amennyit tudnának.

Másrészt a diákok egy jelentős csoportjának esze ágában sincs programozást tanulni. Nevezzük ezt a csoport "lányoknak".

Az ötvenes években az volt a propaganda, hogy lányokat a traktorra (mert a fiúk a bányába mentek).

A lényeg nem változott, növelni akarják a nők aktivitását a gazdaság munkaerő hiányos ágazataiban, mert a férfiak már elfogytak.

2018. szept. 7. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!