Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk milyen ok kell hogy félrelépjetek? Van valki Fehérmegyéböl?
Figyelt kérdés
2018. szept. 7. 07:20
11/15 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem vonzódom a pasikhoz ? :-D Amúgy nem csajozni járok ide mert nagyjából szerintem nincs is itt csaj. Nem nem léptem félre de miért tettem volna? Csak írtam, hogy 40 felett mivel már gusztustalan a szex szerinted, maradt két évem még
12/15 anonim válasza:
10-es válaszoló! A kérdés nem az volt, h mivel lehet legitimálni, hanem hogy mi az oka. A 7es pedig erre válaszolt. Figyeld a szöveget, értelmezd, és arra válaszolj. Ne OFFolj!
13/15 anonim válasza:
10 # ez baromi szép és jól is hangzik, nagyon pc de felvállalni a nehézséget egy dolog, felvállalni, hogy kilépsz a kapcsolatból elhúzod a beled, a lakást a gyerekkel az asszonynak hagyod, vállalod a gyerektartást és kiköltözöl az utcára mert annyid marad meg egy másik felvállalhatatlan dolog. Úgyhogy az anyagilag rendben lévő életed magas létrájáról ereszkedj csöppet alá a realitásba. Ennél egyszerűbb, hogy úgy csinálunk mintha rendben lenne minden és amúgy ahogy lehet megoldjuk az intimitást, szexet
14/15 anonim válasza:
10-es skálán minimum 8-as csajtól elhatározás arra, hogy velem szexeljen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!