Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tehetnék, ha a szexben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, ha a szexben nem a kölcsönösséget látom, hanem a nő használatát?

Figyelt kérdés

Végül is ő a kevésbé aktív fél a résztvevők közül, "hagyja magát" a pasinak, többnyire nem megtesz dolgokat, hanem megtörténnek vele azok, ráadásul az ő testén belül, így kiszolgáltatottabbá is ő válik. (Külön vicces, hogy a köznyelvben az adott helyzet megalázó/kellemetlen mivoltának az érzékeltetésére használjuk a "megb@$ztak" (pl. egy vizsgán) kifejezést, vagy hogy egy "sz*pjál le" felkiáltás is sértésnek minősül.)

Lány vagyok és még szűz. Tudom, hogy nem egészséges a hozzáállásom, szóval ha egyet kérhetek, ne ezt nyomatékosítsuk a továbbiakban. Arra lennék kíváncsi, hogy le lehet-e küzdeni ezeket a gondolatokat valahogy(?).

2018. szept. 7. 07:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Szerintem a 9-es nem ösztönlény. Nem biztos, hogy saját hitvallását írta le. Lehet, h csak ítéletet hirdetett. Az viszont biztos, h sok dologgal nincs tisztában. Amolyan pszichológiai, evolúciós, és antropológiai értelemben is vannak hiányosságok
2018. szept. 7. 09:17
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

10 # téged mi irányít, ha nem az ösztön? Ha nincs késztetésed miért alakítasz ki kapcsolatot bárkivel? Az érzelmi igény is ösztön és nem tudatos döntés. Igen ürítés ez a cél, nemzés ha így jobban tetszik minden más csak sallang.

11 # Ítélet? Vélemény! Van egy leheletnyi különbség a két szó között.Nem vagyok sem biológus, sem pszichológus, sem antropológus, viszont úgy látom te egy szaktekintély vagy kérlek fejtsd ki milyen hiányosságok vannak a leírtakban. Tehát nem ösztönlények vagyunk, hanem mik is?

2018. szept. 7. 09:30
 13/23 anonim ***** válasza:
szintén szűz vagyok de a szex az kölcsönös dolog szerintem is mind két félnek élvezni kell mondhatni csapat munka.
2018. szept. 7. 09:34
 14/23 anonim ***** válasza:
51%

12-es

Én elsősorban ember vagyok és nem ösztönlény. Én azért különbözök az állatoktól mert engem nem az ösztönöm irányít. Az osztönömnek lehet motivációs hatása de a döntés az én kezemben van.

És a szex nálan nem ösztönös hanem tudatos. Nem arra irányul hogy utódokat produkáljak vagy kielégítsem a nemi vágyaimat hanem elsősorban örömet szeretnék vele szerezni annak akit szeretek.

2018. szept. 7. 09:40
 15/23 anonim ***** válasza:
75%

12-es!

Gondoltam, hogy ha látsz egy kicsiny rést a pajzson, rögtön odavágsz. Én magam sem vagyok szakértője a témának, de olvastam már róla. Az alkalmazott tudományok területén vannak komoly ismereteim (nem, nem szövés-varrás, és nem informatika), tapasztalataim, és természetesen végzettségem. Engedd meg, hogy az utolsó kérdésedre válaszolnak csupán, és arra is egy szóban: EMBEREK

2018. szept. 7. 09:40
 16/23 anonim ***** válasza:
51%

Egyébként megmondom öszintén: A nemi ösztöndíj vezérelnek. A farkam a botkormány. Ha látok egy csinos lányt, képes vagyok inkább ugyan azon a lépcsőn felmenni az aluljáróból, csakhogy.. Vagy eszerint ülök szembe egy szoknyás csajjal a metrón. Esetleg van, hogy nem ülök le a villamoson, inkább állok, csak hogy a szépséges belátásra esélyem legyen. Van olyan is, hogy ilyen szempont alapján ültem egy nő mellé a buszon. És igen, elállt a melltartója a cicijétől, és igen, láttam a kis cuki bimbijét. Tetszett, boldog voltam tőle. (nem, nem izgulok fel ilyenekTől, nem vagyok szatír, és egyáltalán nem a ciciméret alakítja az érdeklődésem mértékét). Most ezek a legdurvábban szexuális, és a prűdek számára legalantasabb tetteim.

De egy dolog a "vis major" és másik dolog, hogy -noha a farkam a botkormány,- a gázpedál tudatos kontroll alatt van. Remélem értitek

2018. szept. 7. 09:54
 17/23 anonim ***** válasza:

Az emberek nagyon is ösztönlények, a civilizáció csak egy máz, ami ezt elfedi.

Azért fontos mindenkinek a család, mert ösztönösen azt szeretné, ha hozzá hasonló génállományú emberekből minél több legyen és azok is továbbörökítsék a génjüket. Hogy maradjon valami belőle az utókornak. Minden önző, ösztönös okokból történik.

Az evolúció nem olyan szentimentalista, mint ami a modern ideológiákat jellemzi.

2018. szept. 7. 09:55
 18/23 anonim ***** válasza:

14 # a szex tudatos. Ha nem lenne rá vágyad, kedved nevezd bárhogy nem akarnál így örömet szerezni. Miért lép félre az elhanyagolt férfi? Mert vágya, ösztöne van és mellette lehet szereti a feleségét és nem akarná megbántani, de fránya késztetés. Ez mi szerinted?

15# jó hasonlat rés a pajzson..végülis szex téma. Nem nem vágok oda csak rávilágítok arra, hogy a te is csak véleményt mondasz és te alkotsz ítéletet rólam amúgy. Igen emberek vagyunk és - tegyük félre a vallási hókuszpókuszt - a tudomány mai állása szerint az állatvilágból származunk. Vegyünk egy példát szexen túl: mi dönti el, hogy valaki tetszik vagy sem. Két hasonló csinos lányt látsz mi alapján kezdesz ki valamelyikkel. Tudatosan választasz? Nem az alapján, hogy valamelyik jobban tetszik? Na de melyik, és mi alapján?

2018. szept. 7. 09:58
 19/23 anonim ***** válasza:
51%

Na jó, egyezzünk meg abban hogy mindenki az ahova sorolja magát.

Én Ember vagyok, ti ösztönlények.

Ezen nincs mit vitázni.

2018. szept. 7. 09:59
 20/23 anonim ***** válasza:
51%
Szélsőséges, megkövesedett nézeteid vannak. Ugyan azzal a dologgal érvelsz 20x, csak a rizsa más. Szerintem nem tudjuk egymást meggyőzni. Én kiszálltam.
2018. szept. 7. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!