Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, ha a szexben nem a kölcsönösséget látom, hanem a nő használatát?
Végül is ő a kevésbé aktív fél a résztvevők közül, "hagyja magát" a pasinak, többnyire nem megtesz dolgokat, hanem megtörténnek vele azok, ráadásul az ő testén belül, így kiszolgáltatottabbá is ő válik. (Külön vicces, hogy a köznyelvben az adott helyzet megalázó/kellemetlen mivoltának az érzékeltetésére használjuk a "megb@$ztak" (pl. egy vizsgán) kifejezést, vagy hogy egy "sz*pjál le" felkiáltás is sértésnek minősül.)
Lány vagyok és még szűz. Tudom, hogy nem egészséges a hozzáállásom, szóval ha egyet kérhetek, ne ezt nyomatékosítsuk a továbbiakban. Arra lennék kíváncsi, hogy le lehet-e küzdeni ezeket a gondolatokat valahogy(?).
De azt nem értem, hogy téged zavar, hogy így van vagy nem?
Van, aki örül, ha "használva" van, szóval ilyen oldalról is meg lehet közelíteni.
Rosszul látod, mert csak abban az esetben van így ha a pasi egy önző barom, akinek a nő tényleg csak egy szexuális segégeszköz. Az olyannal szóba se állj akinek nem te vagy a világon a legfontosabb ember, a te váhgyaidat lesi, hogy tuna neked örömöt szerezni. Nem erőltet rád semmit a szexben sem, hagyja hogy a vágyaodat éld meg és magadtól bonakozzál ki a szexben mint amikor nyílik egy szép virág.
Nálunk a barátnőm ugyanolyan aktív (sőt ...) mint én. Csak addig megyünk a szexben amíg mindketten szeretnénk, nincsenek kötelező elemek de tanuk sincsenek.
Kedves Kérdező!
És mi zavar benne? Szerinted mi lenne az "ideális" felállás? Amellett hogy szűz vagy, volt más srácokkal valami (járás, csők, stb.)?
Lehet, hogy neked egyértelmű a hozzáállásod, de mi nem ismerünk, nem tudhatjuk. De ha elmondod, fogsz rá adekvát választ kapni.
"Végül is ő a kevésbé aktív fél a résztvevők közül"
Ezt csak azért látod így, mert még soha nem szexeltél.
Lehet, hogy van egy kis gond a fejedben, amit egy agyzsugorító helyre tud tenni, ha időben elmész hozzá. De lehet hogy csak simán erre vágysz, ez esetben ez nem baj. Picit perverz, de senkit nem zavar.
Aztán lehet h csak téves képzelgés, és majd a tapasztalat útján (ami lehet simán petting is!) megfordul veled a világ.
Nézd, a szex a kölcsönösségről szól. Mindenki azt teszi, ami neki is jól esik. Semmi sem kötelező. Aki összetalálkozik egy önző pasival, azzal utána nem kell tovább együtt lenni.
Viszont amiket te leírsz, az nem feltétlenül használás. Ugyanis minden attól függ, hogy a másik fél hogyan érez ettől. Nekem pl. nőként semmi bajom azzal, ha a pasi irányít együttlét közben, ha keményebb, szenvedélyesebb az együttlét és obszcén szavakkal fejezzük ki, hogy éppen mit szeretünk. De ettől még ugyanúgy örömet okoz a partnerem nekem is, függetlenül attól, hogy te ezt hogy látod. Nyilván azért látod így, mert halvány lila gőzöd nincs a szexről és még sosem csináltad, tapasztalatlan vagy még.
4-es vagyok
Na erről beszéltem: az ilyen ösztönlényektől menekülj mint az előző, akik a nőt ürítésre használjál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!