Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bánik velem úgy az ágyban ahogy én szeretem?
Figyelt kérdés
Mondtam a barátomnak, hogy szeretem a vad szexet, fájdalmat és a határozottságot.. viszont ő csak csak lötyög tötyög az ágyban. 22L2018. szept. 6. 07:26
1/13 anonim válasza:
ő nem az a fajta, aki be tud durvulni :D
Mióta megy ez?
2/13 anonim válasza:
Valószínűleg túlságosan szeret ahhoz hogy fájdalmat okozzon neked.
3/13 anonim válasza:
a határozottságnak miköze ehez? Tán nem tudja, hogy mihez kezdjen veled?
4/13 anonim válasza:
És te mit csinálsz vele, vagy csak vàrod hogy legyen valami?
6/13 anonim válasza:
Legyél hatarozottabb vele vagy mond neki ha nem azt csinalja amit te szeretnél akkor majd más megadja! Biztos utana mar jobban teper !
7/13 anonim válasza:
Ő nem ilyen
Vagy beszélj vele h csinálja így vagy pedig fogadd el h nem fogja úgy csinálni
8/13 anonim válasza:
Ez nem pusztán szerelem kérdése, nekem a mostani partnerem, akivel már jó ideje összejárunk hasonló volt. Gyengéd, óvatos, kérésre sem lett "durvább" egy ideig, s nem azért mert szerelmes volt, hanem mert alapból nem durvulós típus. Idővel viszont biztatással, vágyak megbeszélésével, fokozatossággal, kis szenvedélyes nekieséssel ki tudtam ebből billenteni, s rájött, egyáltalán nem olyan rossz dolog, ha kicsit dominál az ágyban. :)
9/13 anonim válasza:
Tudod a jó szexhez is két ember kell. Az már régen rossz, hogyha csak úgy működnek a dolgok, hogy valamelyik rá akarja kényszeríteni a saját akaratát a másikra, úgy, hogy az ezt nem akarja.. gondold csak végig, mi lenne a fordított esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!