Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek nincs legalább 16-18 centis,4,5-5 centis átmérőjű pénisze, csak úgymond "orvosi értelemben" normális,11-15/3-4 centi, az mennyire határolja be azon lányok körét, akiknél egyáltalán érdemes próbálkoznia?
Bármelyik nőnek tökéletesen elég a normális méret.
Fogjátok már fel.
22/N
Teljesen mindegy mekkora, ha nem mered hasznàlni.
Ha majd oda kerül a sor meg fogod tudni.
Mikor jutunk el odáig hogy ne azt higyjék hogy a farkuk mérete határozza meg,hogy lesz e párjuk vagy sem??
Nekem mind2-ből volt párom
Volt nagyobb péniszű pasim és volt kisebb méretű párom is!
Őszintén?
Az embert szerettem és nem a farkát!!!
Melyikkel volt jobb?
Mind2-vel jó volt,csak a nagyobbal óvatosabban kellett mert sokszor nagyon feszített fájt ami nem volt kellemes de kommpenzálta azzal hogy iszonyatosan tudot játszani az érzékeimmel úgy el tudott vinni kézzel szájjal hogy majdnem kirugtam a gipszkarton falat Isteni volt
A kisebb méretűvel pedig bátran lehetett vadulni csapatni a szexet!!
24N
Imádom mikor összegyűlnek a GYK értelmiségi 22/N meg 24/N(mert ugye ez nagyon fontos információ, bár legalább tudjuk, hogy valszeg nem tapasztalt) felhasználói aztán nyilatkoznak az összes nő nevében, hogy kinek mi a jó, meg milyen jó a 10 centi, mert bátran lehet szexelni...
Gyerekes és szánalmas a viselkedésetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!