Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi fenék, szexi?
Sziasztok!
Tegnap kiültünk beszélgetni egy barátnőmmel, és közben néztük az arra járó pasikat. Az egyikre megjegyeztem, hogy milyen szép feneke van, nagyon tetszik, mire a barátnőm furcsán nézett rám, és közölte, hogy "hát, szerintem a pasik feneke teljesen érdektelen." Nem tudom, engem meg ez lepett meg, nekem nagyon is érdekes. :D Nektek mi a véleményetek erről? Kort is írjatok légyszi!
19/L
Én ezt soha nem értettem, hogy miért kell egy srác fenekét nézni... 😅 számomra semmi nincs benne, na de a hasizom... az mar valami. De hivy a fenék miert izgato azt nem ertem.
A fiuk nezzek csak a lanyom feneket, ne forditva 😀
Többször kérték női ismerőseim,hogy had fogjàk meg a hátsómat,hogy valódi e !
Először nem értettem miért ne lenne valódi,aztán kuserült azt hitték vmi betétes alsót hordok
Szerintem egyáltalán nem érdektelenek a férfi fenekek, sőt, én is mindig megnézem az utcán, ha valamelyiknek előttem jó formás, izmos.
21/L
Vannak az életben szép látnivalók.Nem kell megmagyarázni,egyszerűen jó,és kellemes megnézni.Egy jó, izmos popsi pedig szerintem is szép látvány!
22N
Sziasztok lányok
Így férfiként be csatlakozom, tapasztalatom lányok is szeretik a formás fenekű férfiakat, úgy mind a férfiak is szeretjük a jó fenekű nőket, pl egyik női kollégám neki lapos fenekű férfiak nem vonzák, akinek nem izmos a teste akkor legalább egy természetes testi adósságok van a férfiaknak a formás fenék, de természetesen, én mindenki véleményét tiszteletben tartom, el fogadom hogy kinek mi tetszik, férfi nemi szerv is el tér a nőknek van akinek a nagy van olyan akinek az átlag jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!