Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem szeretnék a barátommal lefeküdni, de neki mindig feláll?
Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt ,én 19 ő 21. Mondtam neki hogy még nem szeretném . Csók közben érzem , hogy feláll neki , és emiatt van bennem egy rossz érzés, hogy ő szeretné (gondolom ezt jelenti) , én pedig nem. Fiúk , milyen érzés ez nektek? Mennyire rossz? Mit kellene tennem? Mondta hogy vár, de azért látszik rajta hogy szeretné. Még nem volt semmi köztünk. Mi a teendő?2018. szept. 5. 19:06
12/20 anonim válasza:
9-es. Tudom,ahogy mi az a petting, nem kell hiper-szuper szakembert játszanod. És igen, én sosem tököltem a pettinggel, mégsem rinyáltak miatta. Tudod, hogy miért nem? Már eleve nedves volt a csaj, mert kívántuk egymast, nem volt más dolgom, mint jól megdugni.
13/20 anonim válasza:
Pettinget azért próbáljátok ki
Fedeztétek fel egymás testét
24N
14/20 anonim válasza:
megértheted, hogy 21 évesen nemelég neki a csók.
a "gondolom ezt jelzi" és a "mit kell tennem"ből azt gondolom nagyon gyerek vagy még ehhez.
ha már nem engeded szexelni, legalább v3rd ki neki, vagy sz*pd le.vagy ami talán a legjobb lenne, ha elengednéd, ő pedig nem várna a semmire szegény, és találna olyan nőt, akivel élvezheti ezt a szuper dolgot. 26 nő
15/20 anonim válasza:
12-es: nyilván, mert még kölyök vagy, és azok a csajok is éretlen kislányok, akikkel voltál, (már ha igaz, amit írsz), és nem mertek szólni, hogy ez, amit nyújtasz, kevés. De az értékelésed elég sokat elárul. Szerencsére kevés az ilyen önző gyökér, mint te. Egyszer csak kihalnak...
17/20 anonim válasza:
Egy ember szexuális kultúrája nagyon sokat elárul. Az első hozzászólásodból tudom milyen ember vagy, és ezt utána sem cáfoltad. Nem is tudsz értelmesen válaszolni, de nem is kell. Felesleges mégjobban lejáratni magadat. Majd rájössz, ha kifogsz egy normális nőt, aki jól helyretesz. Csak sajnos abból sem azt fogod leszűrni, hogy veled van probléma, hanem, hogy mekkora egy telhetetlen nagyszájú r*ib@nc, pedig csak igaza lesz. Sajnállak, őszintén.
19/20 anonim válasza:
Köszi, hogy újra engem igazoltál. Szia!
20/20 anonim válasza:
Nem vagy te igazolva semmiben sem. Te azt gondolod, hogy csakis úgy működnek a dolgok, ahogyan elképzeled, aztán másnak máshogyan is működnek, ezt pedig nem tudod elfogadni. Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!