Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért bámulnak meg az uszodába...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bámulnak meg az uszodában néha, ha semmi extra nincs rajtam?

Figyelt kérdés
Nem vagyok se túl vékony, se kövér, 174 centi magas vagyok, tehát nem is vészesen alacsony, kiugróan magas meg aztán pláne nem!
2018. szept. 5. 18:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

1: nem pucéran járkálok, egyszerű fürdő shortban. :D

2: csajok közül van, aki egész jóképűnek, más meg átlagosnak tart. Azt, hogy csúnya, még soha nem kaptam meg. :D

2018. szept. 5. 18:27
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt senki nem kapja meg jobb esetben. Nem sok ember annyira érzéketlen, hogy azt mondja a másikra, hogy ronda vagy
2018. szept. 5. 18:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Lehet hogy jó tested van az úszástól.
2018. szept. 5. 20:27
 14/16 A kérdező kommentje:
A 174 centimhez vagyok 75 kiló, és sajnos nem csak izomban, van egy kis hasam is. :D De azért köszönöm!
2018. szept. 5. 20:40
 15/16 anonim ***** válasza:

Jó hogy bebüfögted hogy férfi vagy, mert mindenki úgy válaszolt hogy csaj .

Ezt egy igazi FÉRFI nem veszi észre.

Kicsit öntelt vagy.

2018. szept. 6. 07:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha küldesz képet, szívesen mondok véleményt :)
2018. szept. 6. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!