Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/26 anonim válasza:
Nagy csiklójú lányt kinyalni. Az sem lenne baj, ha "követelőzne"
3/26 anonim válasza:
A legdurvábbak többnyire a bdsm-be tartoznak, de nem olyan dolgokról van szó, amiket itt részleteznék
F
4/26 anonim válasza:
Lányként másik lány lábával játszadozni, kényeztetni. Ez nem durva, inkább fura.
5/26 anonim válasza:
Minden menet utan a lany testére élveznék es a végen ugy ossze bujnank
6/26 anonim válasza:
Az enyém a mai világban már egyáltalán nem számít durvának.
Végre kapni egy minden szempontból tökéletes franciát és ebbe beletartozik a szájba élvezés. A másik meg a titfuck egy nagymellű lánnyal. Ennyi az én "meredek" vágyam.
7/26 anonim válasza:
Lenne pár és az egyik egy fiatal lánnyal....!
8/26 anonim válasza:
uralkodni egy lanyon es megalazni. azt szeretnem, ha erezne, h alsobbrendu nalam es ugy is viselkedne. jutalmat is csak akkor kapna, ha mindenben hibatlanul teljesitene. ebben az a fura, h en verni, vagy fajdalmat okozni egyaltalan nem akarok, csak a lelki kinzas izgat.
9/26 anonim válasza:
DDLG egy kíváncsi, fiatal lánnyal...
10/26 anonim válasza:
Hajmosás gözbe szopna le én meg közbe mosnám a haját amig be nem terítené a hap mennyiség végül a fejére élveznék és elkenném majd megint megmosnám a haját. elég bizar tudom :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!