Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik volt a legdurvább/legfurább hely ahol szeretkeztetek? És hogyan történt? 19/l
Vasúti sín mellett, ahol elment egy vonat is és láttak az utasok (ugyanis énis láttam őket, hogy néznek :D).
Akit érdekel az egész sztorink, írjon :D
Vonaton a WCn. Akit érdekel privátban elmesélem
19L
- Konditeremben, utána a szaunában (nem volt befűtve) Én 17 voltam a nő 32.
- Margitszigeten egy padon (19 éves katona voltam kimenőn és épp nem volt hová mennünk)
- Moziban az utolsó sorban (két sorral előrébb ültek a legközelebbi nézők, eleve kevesen voltak)
- Erdélyben erdőben, Dregán-patakban
- Egy gyár tetőjén éjjel (ipari klímagépész munkámból adódóan kijártam oda, hát felvittem a páromat is titokban ;-) Úgynevezett fűrészfog tetőszerkezet volt, így mi láttuk a lent melózókat. Ők minket nem. :-)
- A legizgalmasabb ugyanebben a gyárban történt. Forró nyári szombat éjjel, amikor alig dolgozott néhány ember, az egyik férfi öltözőben két csajjal szeretkeztem a zuhany alatt. Egyik barátnőm volt, aki nejem lett később. A biztonságiak főnöke, aki barátnőm nagybátyja volt bejött az öltözőbe. Hangosan kérdezte, ki van benn. Válaszoltam. Nem vette észre, hogy nem vagyok egyedül. A csajok alig bírtak csöndbe lenni, próbálták elfojtani zavarodott nevetgélésüket. Átvedlett a pasi melós ruhába, mert az autóján akart valamit szerelni. Folyamatosan erről beszélt fennhangon, miközben öltözött. Egy percig meg sem mertünk mozdulni. Néha odaszóltam: Igen! Értem. Aha! Majd A lányok elkezdtek azon versengni, ki mit mer csinálni. Lökdösték, noszogatták egymást, néha halkan kuncogtak.
Mikor kiment, mi élvezettel befejeztük, amit elkezdtünk. :-) Nem sok híja volt, hogy lebukjunk!
- Második nejemmel, harmadik randinkon egy kórház tornatermében szeretkeztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!