Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik volt a legdurvább/legfu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik volt a legdurvább/legfurább hely ahol szeretkeztetek? És hogyan történt? 19/l

Figyelt kérdés
A bunkók kíméljenek. Csak kiváncsiságból kérdezem na meg azért mert a párommal szeretnék egy új extrém helyet kipróbálni.

2018. júl. 28. 15:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%

Egyik az egy nagyobb szobor mögött történt. Kint ültünk a parkban, aztán mikor az ölébe ültem szemben vele akkor annyira felizgult hogy megfogta a kezem és elvitt oda.

A másik meg lépcsőházban. Rokonomtól mentünk, majd amikor lentebb értünk a lépcsőknél nekem esett. :D

18/L

2018. júl. 28. 19:30
 12/20 anonim ***** válasza:
74%
A hely nem volt durva, a párom egyik barátjánál aludtunk. A szobában két ágy volt. Egyik este egy másik haverja véletlenül a mi szobánkba tévedett be (részeg volt), aztán reggel úgy szexeltünk, hogy fél méterre aludt tőlünk.
2018. júl. 28. 20:59
 13/20 anonim ***** válasza:
80%

-Egy rokonom esküvöjében, a főbejárattól 20 méterre, egy fának döntve páromat. Ott sötét volt, nem lehetett odalátni, de mi mindenkit láttunk a bejáratnál lévő világítás miatt.

- Egy panzióban (igazából egy emeletes családi ház volt sok szobával) ahová egy másik párral beszéltünk meg négyes randit. Úgy volt csak 4en leszünk az egész házban. Mikor odaért ünnepi, akkor közölte a tulaj, hogy sajnálja, de a héten ott megszálló munkásbrigádnak vmilyen oknál fogva maradniuk kell egy plusz éjszakára, ők lesznek a földszinten, mi az emeleten.

Hát végül a 4es nem jött össze maradéktalanul, de ettől Mi orbitálisat szexelünk párommal, a másik pár csak maszatolt. Kb mindent hallottak lent, gyorsan is távoztunk reggel.

2018. júl. 28. 21:11
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Hányinger. A gyakorikérdések igénytelenségét láthatták az előző válaszokban. blöe
2018. júl. 29. 01:04
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

14-es! Nem muszáj elolvasnod a hozzászólásokat, ha téged nem érdekel a téma! De mivel megtetted, valószínű megmozgatta a fantáziád. Neked nincs, mit hozzáfűznöd?

A gyenge fogalmazás, a hibás helyesírás pedig nem kizáró ok a GYIK-en!

Az érdekes helyeken történő szexuális kapcsolat pedig nem ritkaság. Amióta létezik ember, azóta szinte mindent kipróbált. Néha a helyhiány miatt kényszerül szexuális aktus létesíteni a meghitt hálószobán kívül, olykor pedig az izgalom vezeti a párokat.

Aki egy különlegesnek számító élményt megél, az legalább elmondhatja izgalmas a szexuális élete. Természetesen, nem vagyunk egyformák, egyeseknek ez bejön, másoknak nem. Akinek nem inge...

2018. júl. 29. 08:15
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

15 ott a pont! :-)

Nálam nem a hely, inkább a szituációk voltak különlegesek.

Miközben eléggé hangosan szeretkeztünk barátnőmmel szobájában (zenét is hallgattunk), hazajött a felnőtt húga 5 barátnőjük társasságában. Fél óra múlva előbújtunk, kimentünk zuhanyozni egy száll semmiben és csak akkor vettük őket észre. Mit ne mondjak, eléggé népszerű lettem a hölgyek között! ;-)

Ugyanevvel a barátnőmmel a szobatársnője jelenlétében szexeltünk. Téli, esős-havas, hideg szombat délután tévéztünk. A hatalmas kanapé ki volt húzva, egymás mellett feküdtünk paplanokkal betakarózva. A szobatársnője az egyik szélen, majd barátnőm, én a másik szélén. Mi összebújtunk és a paplan alatt simogatás kezdődött, ami végül szexbe ment át. A szobatárnője egyértelműen tudta, mit csinálunk, de esze ágában nem volt kimenni, csendben végignézte. ;-)

Egy üdülőben dolgoztam egy nyáron. Megismertem ott egy tüzes lányt, akivel mind a 47 apartmanházat végig akartuk szeretkezni. Majdnem összejött 41 sikerült. :-) Bónuszban még kipróbáltuk a főépület egyik zuhanyzóját és a büfé raktárát is. :-)

2018. júl. 29. 08:51
 17/20 anonim ***** válasza:

Én már csak azt nem értem, hogy ha őszintén válaszoltam akkor miért lettem lepontozva. Miért csak 57%-ban hasznos válasz?

#11-es voltam.

2018. júl. 29. 15:07
 18/20 anonim ***** válasza:

Sétálás közben az erdőben

Folyó-parton a híd alatt

Lovardában a kazlak között

Éjjel a játszótéren a ping-pong asztalon

Parkban a padon

2018. aug. 7. 09:13
 19/20 anonim ***** válasza:
Vonaton, fülkében, behúzott függöny mellett. Suli wc, suli szertár, házibuli úgy, hogy voltak még a szobában.
2018. aug. 7. 11:20
 20/20 anonim ***** válasza:
Séta egy parkban este. Egy fa mögött előrehajoltam, szoknya a hátra, tanga félre, és bennem volt. Izgi volt, hogy pár méterre tőlünk sétált el egy pár.
2020. dec. 28. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!