Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy férfi a szüleivel él,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi a szüleivel él, ne is számítson arra, hogy valaha szexelni fog nővel?

Figyelt kérdés

2018. szept. 4. 09:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Miért ne szexelhetne?

Mondjuk tenyleg kevesebb erre az esély....

2018. szept. 4. 15:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Mi a köze a kettőnek egymáshoz?
2018. szept. 4. 17:36
 13/16 A kérdező kommentje:
Ahogy tapasztalom, a nők elsősorban ehhez kötik, hogy kivel akarnak szexelni és kivel nem. Nézhet ki bármennyire jól, és lehez bármennyire elbűvölő személyiségű egy férfi, a lakhatása mindent felúlír.
2018. szept. 4. 20:28
 14/16 he84 ***** válasza:
Tévedsz kérdező. Normális esetben nem ettől függ egy ember értéke, hogy otthon él még a szüleivel. Aki emiatt nem jön össze veled, az egy felszínes, anyagias és kényes nő. Az ilyen nem érdemel meg téged, ám ne az ilyen nők alapján általánosíts, mert nem helyes ez se.
2018. szept. 4. 21:09
 15/16 János Gilján ***** válasza:
14 éves korom óta nem vagyok szűz, de csak 26 évesen költöztem el otthonról. A kettő között eltelt 12 évben megszámlálhatatlanul sokszor hancúroztam otthon az aktuális barátnőimmel.
2018. szept. 6. 07:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen idős. Hogy vannak-e tervei a különköltözést illetően.
2018. nov. 24. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!