Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érettebb Hölgyek! Kipróbálnátok egy extrém méretekkel rendelkező fiatal pasival?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, mert fiatalabb lányokkal nem nagyon jött össze a dolog, félnek tőle meg ilyenek. A péniszem kb. 23 cm hosszú és 6 cm széles.
Azért kérdezem ezt, mert gondolom segít a tapasztalat, na meg nem tudom hogy megéri-e hajtani rátok ezügyben.
19/F
2018. szept. 3. 14:30
21/26 anonim válasza:
Egy nő megfelelő körülmények mellett el tud lazulni annyira,hogy nem probléma a vastagság, persze a férfinek is gyengédnek tapaszraltnak kell lenni, 23 centi hosszra viszont nagyon sok, kevés nőnek fogod azt mind betenni az egészen biztos! Véleményem szerint, meg tapasztalatom alapján a nők nem szeretik az extrém nagy méretű férfiakat, álltalaban nincs is hosszútávú kapcsolatuk az ilyen nagy pénisszel rendelkező férfiaknak.. Szóval ez inkább átok mint áldás.. Tudom a férfiak büszkék rá ha hatalmas péniszük van, de hiába van akkora puncit nem igen kap az a nagy, hiszen vagy leblokkol a nő ha meglátja, vagy már nem is áll szóba vele ha megtudja.. Szóval inkább több gond van vele mint hogy annyira brilliáns ajándék lenne. Természetesen sok férfi túloz, és rárak jópár centit, hogy ezzel mégjobban imponáljon egy nőnek.. Hiszen a földön élő összes férfi közül csak 1% rendelkezik exrém méretekkel.. Tehát lehet rá mondani ritka mint a fehér holló szerencsére:-)
22/26 anonim válasza:
Kenyában ez a méret nem is lenne olyan nagyon kirivó! Ott nem ritka, hogy térdig érő pénisszel szaladgálnak, talán ott kellene próbalkozni tkeresés gyanánt, hiszen a Kenyában élő nők, Europai nő társaiknál tágabbak és mélyebbek is, genetikailag alkalmazkodtak a Kenyai férfi méretekhez.
23/26 anonim válasza:
Mutass képet, különben nem hiszem el. Van itt egy Béla a Király nevű felhasználó, neki tényleg ekkora (asszem 24/5.5), mutatott képet ahol vonalzó mellé rakta. Az durva. De azt mesélte, hogy a mérete inkább hátráltatja sokszor, mint előre vinné a kapcsolatait, amit meg is tudok érteni, mert ekkora ló méret nem nagyon megy be tövig senkinek. Én már 18-20 felett sikítanék, de nem a gyönyörtől.
24/26 anonim válasza:
Jól van pajti majd írj ha már nem vagy szűz :D
25/26 anonim válasza:
Nem a méret a lényeg! Bármekkora lehet jó is meg nem is.
26/26 anonim válasza:
És a lómonyú kenyaiak hova dugják a térdig érő puculót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!