Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érettebb Hölgyek! Kipróbálnátok egy extrém méretekkel rendelkező fiatal pasival?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, mert fiatalabb lányokkal nem nagyon jött össze a dolog, félnek tőle meg ilyenek. A péniszem kb. 23 cm hosszú és 6 cm széles.
Azért kérdezem ezt, mert gondolom segít a tapasztalat, na meg nem tudom hogy megéri-e hajtani rátok ezügyben.
19/F
Segít a tapasztalat valóban, volt egyszer hatalmas méretekkel rendelkező barátom, borzalmasan fájt vele a szex, szóval rám hiába hajtanál akkor is, ha korban hozzám illenél.
40N
Ne a nőket kérdezd. :)
Én is imádom az érett nőket, bár én kicsivel később kezdtem el csajozni ebben a korosztályban.
Az a tapasztalatom, hogy kifejezetten szeretik, ha méretes, főleg, hogy ha jó vastag.
Egy 20 évest még annyira nem érdekeli a méret, itt viszont már eléggé releváns.
A hosszától nem kell félni, max nem tolod tövig, de ha jó vagy, úgy is tágulnak annyit(bár nekem kisebb farkam van, de nem jelentősen) .
Sok sikert!
Tegnap estig azt hittem izgató egy ekkora méret :)
Szép , Szép,de ennyi :)
Passzolom :)
Én már voltam 23 centissel, de az nem volt ilyen vastag. Élveztem.
38N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!