Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok szexelnétek igényes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szexelnétek igényes fekete férfivel?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és megismertem egy fekete pasit (ő 26 éves) néhány hónapja. Volt egy randink egy jó hete. Kulturált, értelmes, és nagyon helyes (Big Seanra hasonlít).

Viszont a szüleim nagyon rasszisták és félek, ha megteszem és kiderül, kitagadnak. De nagyon szeretném kipróbálni. Nagyon szimpatikus és tuti nagy van neki. Ráadásul megértjük egymást vonzalmon kívül is, mivel már hónapok óta chatelünk. Szóval lehet szexen kívül is lehetne ebből több.

2018. szept. 1. 17:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
34%
Majd írd meg, hogy mekkora volt neki!
2018. szept. 2. 01:06
 22/28 anonim ***** válasza:
79%
Aztán ne sírj ,hogy jaj mit kaptam el...
2018. szept. 2. 09:13
 23/28 anonim ***** válasza:
34%

Örülök, hogy így döntöttél. Fiatal vagy, a te életed és a te felelősséged. Bőrszín miatt nem zárkóznék el senkitől egyébként, ahhoz más kéne :)

Minden jót neked!

2018. szept. 2. 13:26
 24/28 anonim ***** válasza:
77%

"De nagyon szeretném kipróbálni."

Hogy lehet valaki 20 évesen ennyire idióta?! Szerencsétlen szüleid... Még jó, hogy az én lányom nem ilyen agyhalott k urva.

2018. szept. 2. 13:38
 25/28 anonim ***** válasza:
91%
Meg fiu letemre se vagyok ilyen felszines, hogy jajj valakinek nagy a melle muszaj kiprobalnom vele...
2018. szept. 2. 14:20
 26/28 anonim ***** válasza:
74%
Genetikailag bennük van ez, a fekete broki utáni vágyakozás.. Sőt germanisztánban már plakátokkal promótálják a fehér nők négerrel való házasodását. A feltűnő az egészben az, hogy fehér férfit nem promóznak fekete nő mellett.. Vajon miért nem?
2018. szept. 2. 15:12
 27/28 anonim ***** válasza:
24%
Ennyi ostoba embert.... Ha felé húz a szíved akkor ne gondolkozz. Dönts úgy ahogy, neked jó. Erről a HIV témáról nem tudok nyilatkozni, ez már egyszerűen olyan szint alatti amit nem is kommentálnék. Viszont a szüleidet nem értem és én a helyedben nem aszerint élném az életem ahogy nekik kényelmes. A testvéreid meg ha nem állnak majd szóba veled mert anyukádék is kitagadtak, hát az rájuk nézve aljas és szemét dolog...
2018. szept. 3. 08:01
 28/28 anonim ***** válasza:
27%
Ha nekem bejönne az illető engem nem zavarna hogy fekete.
2018. szept. 3. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!