Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok szexelnétek igényes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szexelnétek igényes fekete férfivel?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és megismertem egy fekete pasit (ő 26 éves) néhány hónapja. Volt egy randink egy jó hete. Kulturált, értelmes, és nagyon helyes (Big Seanra hasonlít).

Viszont a szüleim nagyon rasszisták és félek, ha megteszem és kiderül, kitagadnak. De nagyon szeretném kipróbálni. Nagyon szimpatikus és tuti nagy van neki. Ráadásul megértjük egymást vonzalmon kívül is, mivel már hónapok óta chatelünk. Szóval lehet szexen kívül is lehetne ebből több.

2018. szept. 1. 17:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
65%
Ha utána meg akarod látogatni a nemibeteg gondozót...
2018. szept. 1. 17:59
 12/28 anonim ***** válasza:
91%
Vállald csak be nyugodtan, egy ilyen véglénynek mint te teljesen mindegy...
2018. szept. 1. 18:19
 13/28 anonim válasza:
36%

Nem tudom ki hogy van vele, de amit írtál, hogy kire hasonlít, megnéztem és szerintem helyesebb, mint a legtöbb mai srác.

Nekem nagy kedvencem Sam Hanna (LL Cool J) az ncis-ből:D

2018. szept. 1. 18:20
 14/28 anonim ***** válasza:
63%
Akkor próbálnám ki, ha komolyabbat is akarnék tőle. Egy-két éjszaka miatt biztos nem kockáztatnám a családommal a jó viszonyt. Ha a hosszú távra tervezett páromat nem fogadják el, az már más helyzet. De ahogy a szavaidból levettem, te csak dugni akarsz. Azt meg nem kell tudniuk, szóval hajrá.
2018. szept. 1. 18:26
 15/28 anonim ***** válasza:
84%
Általában így szokták ezek indítani, hogy kedvesebbek mint az átlag, ez a trükk. Ha esetleg a nagy exotikum lamour-nak vége lenne, azzal számíts hogy több fehér pasid nem lesz főleg ha megtudják, hogy feketével voltál előtte.. Amúgy ha már felmerült a rasszizmus. A feketék sokkal rasszistábbak és nagy részük zsigerből gyűlöli és öli a fehéreket!
2018. szept. 1. 18:28
 16/28 anonim ***** válasza:
24%
Próbáld csak ki a fekete fiút!
2018. szept. 1. 19:04
 17/28 anonim ***** válasza:
71%
Once you go black, there's no turning back.
2018. szept. 1. 19:43
 18/28 anonim ***** válasza:
78%
Nem,soha!!! Helyedbe ,akkor is elküldeném HIV tesztre...kitudja honnan jött.
2018. szept. 1. 20:30
 19/28 anonim ***** válasza:
48%

Úr isten :D Ennyi észlényt itt...

Kedves kérdező. Menj a szíved után! Ha véletlenül nem fordulnak a dolgok jó irányba, akkor vedd úgy, mint egy tapasztalatot, amit később be tudsz építeni az életedbe. Ha pedig minden jól alakul, akkor nincs további kérdés :) először mindig magaddal beszéld ezt meg, na meg persze VELE :) én sok sikert kívánok. A te életed, a te döntésed. Jóval, rosszal együtt.

2018. szept. 1. 20:55
 20/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, aki normálisan válaszolt.

Végiggondoltam, és lefekszem vele. Ha jó vele, akkor pedig valószínűleg több is lehet belőle.

Végiggondolva, a családom sem kérdez meg soha senkiről, nekem sem kell őket.

2018. szept. 2. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!