Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szingli vagyok. És egy hete 2 napja nem voltam senkivel. És mar alig birom. Már az önkielégités se segit nem trol vagyok. Értelmes válaszokat várok
Ekkora oszinte r1bit is ritkan latni.
Olyan buta vagy mint a segg.
Kedves Utolsó!
Miért kell ennyire bantóa írni a lánynak.
Kérdező. Csak ismersz olyan srácot, aki nem barát, szoval nem menne tönkre. De szivesen megdöntene téged.
"Miért kell ennyire bantóa írni a lánynak."
Tök mindegy mit írok, úgysem fogja fel.
A kérdésre is annyira egyértelmű a válasz..
Nem jó neki az önkielégítés, csak az jó neki ha valaki megrakja. Akkor mi a teendő? Keres valakit aki megrakja, ennyi. De erre képtelen választ adni magának, inkább kiírja gyakorira hogy mennyire meg akarja magát dugatni.
Sajnos, ahogy leírod magad, szenvedned kell, amíg egy norm. oldalon Pl Randivonal.hu; nem találsz olyan srácot aki megfelel. Kezdj neki! Hátha szerencséd lesz.
Ezt a hiányból adódó szenvedést többször megéltem. Idő kellett hozzá, amig összejöttünk egy megfelelővel. Az aztán hosszabb kapcsi lett (márcsak azért is, hogy ne szenvedjek újra)
Drukkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!