Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyújthatnám hosszabbra a szexet? A rendszeres maszturbálás segíthet, hogy ne menjek el hamar?
Figyelt kérdés
Mindig elég hamar elmegyek szex közben, ami bennem frusztrációt okoz. Mindig hosszú az előjáték, sokáig nyalom és ujjazom a barátnőmet, de amikor beteszem, akkor 2perc alatt elélvezek.
Mit tehetnék, hogy ne menjek el hamar? Ha sokat maszturbálok, az segíthet?
2018. aug. 30. 23:55
11/16 anonim válasza:
Nekem volt, hogy Molnár Krisztiánra gondoltam és bejött :D
12/16 anonim válasza:
Gondolj orbánra, gyurcsányra, vagy más malackára, és lelankad!
13/16 anonim válasza:
Ha tobbszor,ketszer,szex elott kiverd,akkor sokkal nehezebben mesz el,es nem kell szavalni,vagy matekozni....de abba jell hagyni ha tul hamar jon,,,varni,,,nem izgatni,,,
15/16 anonim válasza:
Egy kis szünet, amikor érzed, hogy közeleg a magömlés. Igyekezz a záróizmaid állandóan elernyesztve, vagy megfeszítve tartani. A lényeg, hogy uralni tudd, hogy nem mozgatod, különben gáz lesz. El fog múlni az ejakulációhoz közeli érzés, és kezdhetitek elölről. Legalább ugyanannyi idő kell, ha nem több, mire újra érzed, hogy közeleg. Ezzel a technikával legközelebb már minimum tíz perc, vagy akár fél óráig is elnyújthatod. Csak önuralom kérdése az egész.
16/16 anonim válasza:
A #9 - est nem tudom, miért pontoztátok le? Én is úgy hordom, mióta volt valami sérülésem. Hátrahúzott fitymával. Nem a késleltetés miatt, hanem hogy ne legyen hugyos, mert akkor könnyen újrafertőződik. Egy idő után vastagabb lett a makk, és nem csúszik rá vissza. Valóban sokkal később megyek el azóta, bár erre én egyáltalán
nem gondoltam. De vagy az, vagy az öregedés miatt sokkal tovább tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!