Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyújthatnám hosszabbra a szexet? A rendszeres maszturbálás segíthet, hogy ne menjek el hamar?
Mindig elég hamar elmegyek szex közben, ami bennem frusztrációt okoz. Mindig hosszú az előjáték, sokáig nyalom és ujjazom a barátnőmet, de amikor beteszem, akkor 2perc alatt elélvezek.
Mit tehetnék, hogy ne menjek el hamar? Ha sokat maszturbálok, az segíthet?
Mióta szexeltek? Ő az első neked? Amúgy meg ahogy említették előttem, nekem is bevált az elején (meg néha még most is alkalmazom csak már ritkán) hogy ha érzem hogy elfogok menni hamarosan akkor más dolgokra gondolok.
Én pl matekozom fejben, szorzok osztok, integrálok ilyenek :D Valamint segít a póz váltás is, meg ha kicsit megállsz. Óvszert használtok amúgy? Mert akkor ne a legvékonyabbat valamint van olyan óvszer is ami késlelteti kicsit az elélvezésedet.
Kedves kérdező, én amikor erzem, hogy elmegyek elkezdem magamban mondani Petőfi Sándor Szeptember végén c. verset. Viccesen hangzik, de nekem működik. Nem is kell sokáig mondani.
Másik taktika: a szexben nincs berögzült menetrend. Amikor a petting után eljuttok a szexhez, kezdd lassú tempóban. Ha érzed, hogy mindjárt elmész, nincs megtiltva, hogy kivedd, és kicsit ujjazd, vagy nyald a barátnőd. Ő is értékelni fogja a változatosságot, te pedig kicsit megnyugszol. Ne érezz semmiféle frusztrációt, a szex élvezet, megkönnyebbülés, és jó móka. Neked is az lesz, ha elengeded az idegeskedést. :) 21F
Undorító dologra gondolj
És előtte masztizz sokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!