Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nimfománia kezelése? N25

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nimfománia kezelése? N25

Figyelt kérdés
Nem vagyok orvos, de ahogy így utána néztem, szerintem nimfomán vagyok. Elvileg nem a legsúlyosabb, mert nem lépek félre, nem zaklatok embereket. Viszont pl ha a páromon látom, hogy felizgul, vagy csak meglátok őt pl pisilni... nekem már attól megindul a bizsergés... van, hogy totál feszült vagyok, ha éppen nem jön össze a napi 1 szex... akkor magamat élveztetem el, viszont ezt kimerülésig kell csinálnom... kb 4-6 orgazmusig, mire már nem kívánom újra. Ezen kívül bármilyen pénisz felizgat( nem csak az emberi), és akkor nagyon erős késztetést érzek a maszturbálásra leginkább. Párom persze ezt így ebben a formában nem tudja, ő úgy éli meg, hogy bármikor bárhol, szinte korlátlan szexre kapható vagyok, és imádom kényeztetni.

2018. aug. 29. 22:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Hogy én meg nem bírok kifogni ilyen nőket...

Én meg örülhetek, ha heti egy puncit kapok 😒

Pedig meg tudnám hajtani a napi 6 menetet, inkább nem alszok csak 6 órát 😂

33/F

2018. aug. 30. 16:12
 22/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat
2018. aug. 30. 17:34
 23/25 anonim ***** válasza:

19-es!

Akkor neked fogalmad nincs a felnőttfilmes világról. Az nem a nő élvezetére szolgál. Egy 20 perces jelenetet van, hogy 5-6 órán keresztül vesznek fel. Köszönő viszonyban sincs a valósággal. De vannak egyéb dolgok is.

pl.:

-A nők kilo smink nélkül kb. mosónőnek néznek ki

-A férfiakat beinjekciózzák az állékonyság miatt

-Azok a férfi méretek nem általagosak hanem 1000-10000 körül van egy olyan. Sőt lehet, hogy nem is akkora, hanem csak operatőri trükkel nagyítják meg. stb. stb.

2019. márc. 16. 11:37
 24/25 anonim ***** válasza:

Itt vannak a bálványozott felnőttfilmes szinésznők smink nélkül:

[link]

Kb. mint a mosónők.

2019. márc. 16. 11:42
 25/25 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ez amit leirtál az erősen határeset nimfománia és a sexmániás állapot között. Az, hogy állati bránerekre is ráizgulsz, viszont az már kóros. Szerintem mindenképpen keress fel egy szakembert ezzel a dologgal.

Egyébként változott valami azóta?

2019. márc. 16. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!