Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van, ha a domina a szeánsz végén nem veszi le az erényövet?
Ahogy látom elég sok domina vállal kulcsőrzést is. Jó tudom, általában nem egy kulcsa van az erényövnek, de tegyük fel van 2 kulcs hozzá és a dominánál van mindkettő.
A srác élvezi stb. de aztán letelik az idő, viszont a domina nem veszi le az erényövet és nem adja vissza a kulcsot sem, hanem azt mondja hogy kéri a pénzét, és x napon várja vissza új szeánszra.
Vagy mondjuk kétszer annyit kér a végén mint amiben megállapodtak.
A sub srác nyilván nem fog sokáig ellenkezni, vagy ha ellenkezne is szerintem a csaj tudná a dolgát.
Ilyen lehetséges, vagy előfordult már valakivel? Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem szívesen adnám oda egy ismeretlennek az erényövem kulcsát, mert lazán mondhatja hogy jó oké vége, de ő még nem akarja visszaadni, viszont én takarodjak haza :D
Ilyenkor tud valamit tenni a srác? Gondolom nem, de akkor mért nem használják ki a dominák gyakrabban az ilyen embereket? :D Sokkal több pénzt "kicsalhatnának" tőlük, mint sima szeánszokkal, ráadásul nagyon nem is üthetik meg a bokájukat, mert jogilag sem tudnak ellene semmit tenni.
(Nem hordok erényövet és dominánál sem voltam, elméleti a kérdés :) )
Mi van ha a fogorvos poénból nem a rossz fogadat húzza ki hanem egy másikat?
Mi van ha a taxis más címre visz mint ahova kérted?
Mi van ha a pincér nem azt az ételt hozza amit rendeltél?
milyen kérdés ez már???? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!