Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van valakinek tapasztalata...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valakinek tapasztalata domina Urnovel? Ki szeretném próbálni néztem párat a rosszl.hu oldalon de.

Figyelt kérdés
Lányok fiúk írjatok légyszi
2018. aug. 22. 23:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Az igazi domina nem szexel ezt vésd az eszedbe! Mert nem arról szól!

(Privátra nem válaszolok)

Egy domina

2018. aug. 22. 23:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem szexelni szeretnék!!
2018. aug. 22. 23:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Pl olvastam valahol hogy egy nő dominakent hirdette magát. Aztán mikor odament a vendég volt egy nadrágszíj...2db fakanál....1 nagy dildó.
2018. aug. 22. 23:27
 4/7 MessorKing18 ***** válasza:
Smpixie.com
2018. aug. 23. 09:21
 5/7 MessorKing18 ***** válasza:

Azon a weblatom anit írtam olyanok amit te keresel megtalálhatóak.

Kicsit őrültnek kell lenni hogy ez bejöjjön de mindenki őrült a maga módján.

2018. aug. 23. 09:22
 6/7 anonim ***** válasza:

én onnan kerestem Úrnőt, de ő már nem hirdet, mert elköltözött Németországba.

a hozzászólások és a képek alapján válaszottam. szerintem ez neked se fog nehézséget okozni mert a sok a hirdető.

az én tapasztalatom abszolút jó volt, egy évig jártam az Úrnőhöz 10-szer voltam nála. ő élvezte amit csinál, vagy legalábbis nagyon jó színész volt, és úgy adta elő. de egy ilyen helyzetben, ha az illető beleléléssel csinálja, hidd el, nem fog eszedbe jutni h csak a pénzért teszi. h miért? mert nem lesz rá időd... éppen szenvedni fogsz v kéj mámorban úszol v épp az úrnőd feldatait teljesíted.

persze hallani olyanokról akik kevésbé jók / 0 beleéléssel csinálják. sztem ha egy ilyet fogsz ki ne add fel rögtön, de azt javaslom tájékozódj a hozzászólások alapján azok azért nagyrészt fedik a valóságot.

2018. aug. 23. 19:27
 7/7 A kérdező kommentje:

De van olyan ember is aki konkrét nevet írna?

Aki volt és bejött a domina viselkedése.

Privát üzenetben is

2018. aug. 23. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!